A venit si timpul acela mult asteptat de parinti, reinceperea anului de gradinita sau scoala, dupa caz. Asta inseamna un lung sir de emotii si de pregatiri. De sticla de apa v-ati preocupat? Desi in aparenta este o simpla decizie, atentia la detalii face diferenta. Aflati cum, din randurile ce urmeaza.

Recipientul de apa la indemana

Am abordat si cu alte ocazii, aici pe blog, aceasta tematica. Este foarte important pentru orice copil sa aiba parte de hidratarea corecta, zi de zi. In acest sens orice parinte se preocupa sa puna la dispozitia acestuia o sticla. Nu este prea practica insa, mai ales dacă este una aleasa la intamplare, din comert. Cele din plastic au in componenta lor adesea tot felul de substante toxice. Daca mai vorbim si de zile insorite, de faptul ca apa se poate incalzi din cauza temperaturilor mari, ne dam seama imediat ca sticla de apa, clasica, ar primi un mare nu.

Nu este de mirare ca tot mai multi parinti se orienteaza spre recipiente de apa pentru copii, special create pentru ei. Adica realizate din materiale atent alese, prevazute cu sistem de deschidere si de inchidere practic. Detalii, dar care pot usura folosirea recipientului. Mai cu seama cand incepem sa observam ca cei mici isi exerseaza independenta, le putem oferi sansa de a se manifesta ca atare, daca au obiectele potrivite. In acest caz, o cana de apa corespunzatoare varstei lor.

Avand in vedere si frecventa de utilizare a acesteia, este clar ca ar fi bine de ales un recipient compact si practic, sigur si usor de folosit.

Un termos, o idee buna

Recomandam sa folositi un termos. Cele din selectiile noastre respecta in totalitate multitudinea de rigori la care supunem produsele, pana cand le punem spre vanzare. In primul rand este vorba de stilul practic, de faptul ca termosul este util. Mentine lichidele reci sau calde, temperatura acestora se mentine pe durata zilei si oricand cel mic serveste apa sau sucul, se va racori.

In al doilea rand, este termos prevazut cu accesorii. La capitolul inchidere vorbim despre doua capace. Este termos realizat din material durabil, respectiv din otel inoxidabil. Nu are in componenta sa tot felul de compusi chimici, nu schimba cu nimic gustul apei. Pentru copii mai mici poate fi folosit mai degraba capacul cu cioc. Va fi mai usor de baut apa cu un capac corespunzator. Pentru cei mai mari, joaca rol de clasica sticla, cu gat mai larg. Capacul in acest caz este unul plat, simplu.

In al treilea rand, vorbim de o capacitate optima, de 250 de ml. Nici prea mult, nici prea putin incat sa fie greu de carat in ghiozdane.

Incheiem prin a va spune ca astfel de recipiente sunt disponibile la un pret excelent. Ne preocupa si designul, asadar daca mai era necesar de mentionat si acest lucru, are print delicat, cu ladybug spre exemplu. Va invitam sa descoperiti ofertele noastre si sa nu omiteti noutatile.