Pentru decoratiunile de aniversare de obicei parintii doresc ceva cu totul si cu totul aparte. Acea camera sau spatiu de joaca se transforma instant intr-o poveste daca se merge pe acelasi concept, un concept adorat de cel mic. Trenul este acel mic artificiu preferat de catre cei mici. Totodata este o alegere care trimite cu gandul la aventura, la calatorie. Pentru ca trebuie sa recunoastem ca cei mici supun pe parintii care se afla la prima experienta la o calatorie. Cu o atentie la detalii si putina creativitate, decorul ia forma de indata. Va ajutam si noi in acest sens.

Propunem o decoratiune zi de nastere trenulet pe care trebuie sa o cumparati de indata daca va doriti ca invitatii sa fie luati prin surprindere de aceste detalii bine gandite. Ne imbarcam in aceasta calatorie prin prezenta acestui articol, intr-o aventura plina de imaginatie si totodata eleganta.

Mai mult decat o decoratiune

Acest tren este potrivit pentru zilele de nastere sau evenimentele speciale. Are rolul de a imbraca fiecare masa si de a-i da o finete aparte, una care va fi remarcata de indata. De mentionat ca acest trenulet este fabricat manual, atentia la detalii fiind una care impresioneaza de fiecare data. 

Se pot alege diferite variante, dupa gust si preferinta, aceste decoratiuni vor fi in atentia musafirilor. Aceasta vine la pachet cu un suport de lumanari si numere de la 0 la 9. Trenul nu vine insa cu lumanarile incluse, acestea vor fi cumparate separat de catre un membru al familiei. Materialul este unul sigur, realizat special pentru ca cei mici sa nu se raneasca sau sa aiba parte de accidente.

Daca vreti sa atrageti atentia pe deplin, noi va spunem ca aceasta decoratiune este una de efect 100%. Elementele tomnatice prezente in compozitia lui se vor remarca de indata, iar decorul va fi schimbat de indata. Acest produs este reutilizabil in sensul ca il veti putea pune undeva la pastrare si sa il folositi ori de cate ori aveti nevoie.

Se poate curata cu o laveta umeda, fara a se folosi anumite substante chimice pe suprafata acestuia. Este bine sa stiti aceste chestiuni, materialul poate fi stricat, decoratiunea fiind una care poate avea de suferit. 

De la Little Prints cumparati acest trenulet!

Magazinul nostru Little Prints va delecteaza ca de fiecare data cu produse decorative si de uz casnic oricand aveti nevoie. Cu siguranta cel mic va avea o zi memorabila si se va bucura de toata atentia cuvenita. De pe site-ul nostru oficial littleprints.ro se pot comanda produsele de care aveti nevoie, asta daca va atrage ceva atentia.

Preturile sunt unele accesibile, dar asta depinde si de produsul pe care intentionati sa il cumparati. Daca sunteti pe faza, puteti prinde si reducerile de pret pe care le oferim la unele produse. Sunt multe motive pentru care trebuie sa alegeti magazinul nostru, dar intai de toate trebuie sa va ganditi la cel mic, la faptul ca pentru el trebuie sa alegeti produse speciale.