Turbane

Iata ca a venit si acest sezon plin de culori tomnatice, care ne incanta privirile si ne bucura sufletul. Toamna este un anotimp foarte frumos, plin de roade, in ciuda temperaturilor mai scazute. Chiar si asa, nu facem rabat de la plimbarile prin parc cu cei mici, pentru a se juca. Atat timp cat sunt imbracati corespunzator, totul este in regula.  

Toamna asta se poarta turbanele  

Asa cum am mai precizat si in celelalte articole, accesoriile pentru bebelusi sunt indispensabile pentru ca sunt si practice.  Si pentru ca moda de anul acesta este amprentata si de turbane, de la noi nu au cum sa lipseasca.  

Astfel ca venim cu o gama destul de vasta in acest sens pentru bebelusul tau. Pe langa faptul ca sunt practice, turbanele au si un design foarte frumos care completeaza orice tinuta parca scoasa din revista. Sunt adorabile chiar si pentru noi, adultii.  

Asa cum am mai si precizat, calitatea pentru noi este un criteriu important. Tinem cont de el de fiecare data, pentru orice produs. Din dragoste pentru cei mici, ne dorim ca ei sa fie in permanenta in siguranta, incepand de la articolele vestimentare pe care le poarta, pana la hrana de care au nevoie. Sunt sensibili de mici, iar noi stim acest lucru.  

Precizam deci, ca turbanele din colectia noastra sunt create cu atentie, atat pentru design, cat si pentru materialul din care sunt confectionate. Sunt realizate din bumbac 100% organic, astfel ca pielea bebelusului nu va fi iritata. In plus, sunt foarte fine la atingere si tin de cald atunci cand temperaturile de afara nu sunt mai mari de 15 grade.  

Daca vrei ca bebelusul tau sa fie in ton cu aceasta toamna, atunci alege culorile si nuantele specifice. Noi recomandam spre exemplu cele cappucino, amoret biscuit, terracotta, black, woodchuck, island sea, camel sau olive. Gama insa este mult mai larga de unde tu poti alege. Le poti descoperi avand un design inedit, cu printuri adorabile si culori pastelate.  

Intregesc astfel orice tinuta, atat pentru un bebelus, cat si pentru o fetita de pana la 2 ani. Recomandam insa ca aceste turbane sa fie spalate manual.

Daca vrei sa mai achizitionezi si alte produse de la noi in afara de minunatele turbane, aceseaza Little Prints si poti incepe cumparaturile online.

Daca este timpul sa schimbi si suzeta, poti achizitiona de la noi din cele Bibs si poti alege chiar acceasi nuanta precum turbanul. Poti de asemenea sa le alegi in set si astfel ai mai multe nuante diferite.  

In aceasta perioada sunt nelipsite si body-urile pentru ca cel mic sa fie protejat de frig. Si aici gasesti o gama variata, cu mai multe culori si printuri.

Bebelusul are nevoie sa se simta confortabil de fiecare data, indiferent daca sunteti la o plimbare in parc, la un eveniment sau chiar in confortul casei. Opteaza intotdeauna pentru calitatea produsului care intra in contact cu cel mic, iar acesta va fi mai fericit si bineinteles in siguranta.

Descoperiti gama intreaga de produse de pe site-ul nostru.