suzete

Atunci cand cautati accesoriile pentru bebelus negresit va opriti si la suzete. Atentie ce alegeti, acestea ar putea fi primele prietene, mult iubite, ale micului print sau micutei printese. Din drag si grija pentru cei mici suzetele Bibs au fost create. Astazi ne oprim la colectia Couture! 

Ce au special suzetele Bibs din colectia Couture 

Pentru cei care sunt in cautarea unei suzete potrivite pentru cel mic, Bibs este o alegere de top. Insa trebuie sa retinem ca sunt si detalii care fac diferenta. Cele din gama Couture sunt disponibile pentru doua categorii de varsta, pentru bebelusii de 0-6 luni si 6-36 luni. Sunt realizate din silicon sau latex. Ca forma si design se aseamana destul de mult cu un fluture si au acele decupaje practice care lasa aerul sa treaca. Practic acestea nu se ataseaza de gurita precum o ventuza. 

Ce au special? Forma anatomica ce se aseamana cu sanul mamei. Nimic si nimic in aceasta lume nu poate sa ia locul unei mame. Bebelusul cauta dragostea materna si se linisteste la sanul mamei. Doar ca aceasta nu poate trai luni de zile doar atasata de bebelus. In incercarile ei de a impaca si programul ei si nevoile celui mic apare suzeta. Nu oricare, ci una de calitate care sa ii aline colicii, care sa il faca sa se simta in siguranta. 

→Sunt ortodontice - asta inseamna ca in timpul utilizarii nu vor crea o presiune prea mare pe gingii, cerul gurii si dinti, iar pe termen lung nu afecteaza dezvoltarea cavitatii orale sau eruptia dentara si cum sunt dispusi dintii pe arcada. 

→Nu contin BPA. Una din temerile parintilor este de a mai adauga inca ceva din plastic in rutina de ingrijire a bebelusului. Aceste suzete sunt pe departe acel plastic dur si cu diversi compusi toxici in continutul lor.

→Sunt in set a cate 2. Nuante dragalase si cate doua suzete, gemene, care sa faca mai usoara prietenia intre bebelus si aceste accesorii. Cand una se pierde sau ramane ratacita printre lucruri, aveti mereu una de rezerva.

Suzete chic pentru toate preferintele

Suzetele Bibs pot fi considerate de top, calitate premium. Au tot ce trebuie pentru a-l face pe cel mic sa se simta bine, dar arata si grozav. Nuantele calde, tonurile cromatice ca un curcubeu vesel va provoaca sa cautati de fiecare data alt set, pe care sa il asortati tinutelor cu care il imbracati pe cel mic.

Rasfatati bebelusele cu nuante ivory, haze, blossom. Alegeti pentru bebelus nuante iron, baby blue, printre altele. Acestea sunt tonurile de culoare pe care Bibs Couture ni le ofera. E drept, suzetele nu sunt alese in functie de reperele stilistice sau cromatice, insa iata ca si acestea conteaza. Iar Bibs stie mai bine acest lucru. 

Chic pentru fetita, chic pentru orice baietel. Atunci cand alegeti o suzeta preferati ce e mai bun din ce e mai bun. De design atractiv, dar si forma anatomica si sigura se ocupa Bibs, brandul care face mixul perfect intre culoare, forma,  materiale si design. Acestea sunt disponibile aici.