Haine pentru bebelus
In primele luni din viata celui mic imbracamintea se rezuma la cateva piese, dar esentiale. Veti miza mult pe functionalitate si stil practic, fara insa a omite parteade estetica. Hainutele celui mic sunt atat de dragalase, insa fara sa va lasati purtati de val, conteaza mai intai de toate sa le descoperiti a fi moi si fine.  

Stiati ca pielea bebelusului este de pana la 5 ori mai sensibila decat cea a unui adult? Asta inseamna ca produsele alese destinate a fi folosite pentru cel mic trebuie sa fie supuse unui test de finete. Bebelusii sunt expusi riscului de dezvoltare a diverselor afectiuni ale pielii, chiar si prea multa caldura ii afecteaza si pot face miliaria.  

Hainele pentru bebelus si mai ales pentru nou nascut trebuie sa fie fine, moi, placute la atingere, dar si practice. Sunt recomandate body-urile cu inchidere in capse, fara nasturi sau snururi. Asta nu ii opreste pe producatori sa vina cu idei interesante la capitolul print. Desi minimalist, acesta este sugestiv si dragalas.  

Moda din primele luni  

Bebelusii cresc intr-un ritm atat de alert, incat il vedeti crescand cu ochii si modificandu-si dimensiunile. De asemenea, in primele saptamani de viata, infasatul asigura pentru bebelus confortul necesar. Veti observa ca se simte bine si adoarme mai bine cand este infasat, din simplul fapt ca asociaza totul cu viata intrauterina, micul cocon in care a stat luni de zile.  

In primele luni de viata, la capitolul vestimentatie pentru bebelus aveti nevoie de body-uri. Cu maneci lungi sau scurte, de vara sau pentru sezonul rece, body-urile sunt nelipsite din garderoba unui bebelus.

Toate produsele selectate in e-shopul nostru sunt create 100% din bumbac organic, acesta este moale si va rasfata pielea bebelusului.  

Body-uri practice: preferati pe cele in culori neutre, pentru un plus de stil puteti alege pe cele cu print. Unele au inchidere parte peste parte si capse, cu forma specifica la umeri, pentru imbracare si dezbracare rapida.

Bonete si caciulite  

Pentru unii un mit, pentru altii o necesitate, nou nascutul poarta caciula mai tot timpul. Cea cu inchidere sub barbie pare sa fie un stil atemporal si practic in acelasi timp.

Orice tip de caciulita pentru new born respecta aceleasi standarde pe care hainele puse la dispozitie in e-shop-ul nostru le au. Adica sunt moi si placute, material de calitate.

Iar daca din clasa accesoriilor va doriti si seturi de manusi - specialistii spun ca sunt utile in primele saptamani, cand miscarile haotice ale bratelor duc la zgarieturi pe care bebelusii si le fac singuri pe fata in mod special - si pe acestea le veti gasi in stocul nostru.

Salopete

In sezonul rece salopetele sunt articole practice si adaptate vremii. Acestea nu sunt insa banale si usor de trecut cu vederea. Daca un astfel de articol este interesant, pentru sezonul mai cald versiunea sa adaptata este cea a salopetei cu model crosetat, din colectia Geneva.

Doar ca, mai mult decat body-uri si salopete, pantaloni sau alte accesorii, la noi veti gasi pe cele minutios lucrate, cu detalii dragalase, modele ce implica stilul practic cu un design modern. Acesta este farmecul produselor noastre!