seturi

Tulburarile de alimentatie pot sa apara timpuriu, inca din perioada diversificarii. Fiecare detaliu conteaza, de aceea nu subestimati calitatea, aspectul vaselor in care oferiti mancare celor mici. Iar de acest aspect ne ocupam noi, in detaliu, caci veti gasi in stocul nostru de produse si seturile pentru diversificare. 

Cand sa le achizitionati  

Orice parinte grijuliu isi va pregati terenul inainte de termenul de 6 luni. Totusi nu este o regula ca diversificarea sa inceapa fix in ziua in care cel mic face 6 luni. In prealabil un consult la medicul pediatru va fi si ok-ul medical oferit pentru timpul optim de a incepe aceasta aventura. 

Nu va preocupati, stocul nostru de produse este suficient. In plus, livram rapid oriunde in tara. 

De ce sa le achizitionati  

Specialistii ne vorbesc despre un ritual complex privind introducerea in viata celui mic a alimentelor solide. Acesta trebuie sa va vada mancand cu pofta, sa participe alaturi de adulti la masa, sa invete mai intai de toate miscarile de a tine ustensile in mana, de a ridica la gurita tacamurile. Iar gusturile se invata si se educa, nu-i asa? 

Conteaza de asemenea si cum prezentati mancarea. Este dovedit faptul ca mancarea pare mai atractiva daca este in vesela pe masura de atractiva. Ori seturile noastre special pregatite pentru etapa de diversificare - farfurie cu tacamuri, boluri cu ventuze etc. - sunt concepte gandite pana la perfectiune. Au culori atractive, sunt usor de manuit, sigure de folosit si extrem de practice si rezistente. 

Cu o farfurie compartimentata in fata sa cel mic este chiar curios sa observe texturile, sa vada ce i se serveste si pentru ca farfuria este intinsa si permite o analiza amanuntita, parca altfel ii este curajul de a incerca. Nu subestimati astfel de detalii, acestea vor face diferenta intre un bebelus dornic sa incerce alimente solide si unul care refuza constant, orice i se ofera. 

Criterii de selectie

Orice parinte va fi interesat de siguranta celui mic si evident cand va alege produsele pentru a servi masa bebelusului va fi ghidat de acelasi principiu de baza. 

Seturi practice, cu bol si tacamuri - fie ca vorbim de acele boluri cu ventuza si capac sau de cele fara capac si forma speciala pentru tacamuri, acestea sunt negresit practice. Un design unitar si faptul ca aveti un mod mai usor si rapid de selectie a celor necesare pentru primele mese solide sunt alte si alte motive pentru care veti prefera seturile de acest gen.

Sigure si usor de folosit si intretinut - unele au ventuze, sunt usor de mentinut pe suprafete. Indiferent cat de curios va fi cel mic si cat de agitat este, jucandu-se cu tacamurile si vesela, aceasta se va mentine fixata si nu va permite varsarea continutului. 

Cat despre intretinerea lor, vor fi spalate rapid si usor, manual sau automat. Rezista foarte bine la temperaturi mari, asadar le puteti utiliza inclusiv in cuptorul cu microunde. 

Seturile de vesela si de tacamuri pe care le alegeti la inceput sunt prima aventura a celui mic in lumea gastronomiei. Alegeti cu grija!