turbane din fundite

Dimpotriva, turbanele au devenit accesorii foarte populare in 2021 si se pare ca se vor mentine asa o buna perioada. Le-am observat in randul influencerilor, care le combina in outfituri stylish. Cine spune ca trebuie sa ne rezumam numai la coliere statement, cand si accesoriile pentru cap sunt de-a dreptul fabuloase? Si cine spune ca nu le pot purta si bebelusii? Daca tot a venit sezonul rece, turbanele nu numai ca sunt un articol statement, dar ii vor proteja capul si urechile de frig.

Turbanele noastre sunt elastice, realizate cu bumbac organic, sunt fine si delicate cu pielea sensibila a bebelusilor. Poti alege intre doua marimi, pentru bebelusi si fetite, cu varsta cuprinsa intre 0-5 luni, 6-24 luni, 0-8 luni si varianta de la 8 luni pana la 2,5 ani. Vei regasi o multime de design-uri fabuloase, de-a dreptul adorabile, ce vor completa tinutele micutei tale. Poti opta intre cele cu funda sau cu bot, in culori vibrante sau cu imprimeuri deosebite. Iata mai jos cateva modele pe care le poti alege de pe site-ul nostru Little Prints.

Turbanele Amoret

Turbanele din aceasta colectie au un design romantic, cu flori si frunze, iar nuantele turbanelor sunt pastelate. Alege pentru fetita ta nuanta care i se potriveste ochilor si culorii pielii. Aceste turbane din bumbac se regasesc in nuantele green, dusty pheony, dusty lilac, cappucino, blush si biscuit. Sunt ideale pentru zilele cand o imbraci cu haine simple fara imprimeuri, turbanul devenind atractia principala a tinutei.

Turbane cu fundite

Aceste turbane cu fundite sunt mai elegante, deci pot fi purtate chiar si cu rochite la evenimente speciale. Regasesti la aceasta categorie nuantele mint, black, wine, green si brown. Turbanele Ribbed sunt confectionate dintr-un material foarte fin si moale cu nervuri si vor fi ca o mangaiere pe crestetul fetitei tale.

Turbane cu imprimeuri deosebite

Iti doresti ca si fetita ta sa fie o mica fashionista asa ca tine. Asa ca pentru zilele cand vrei ca amandoua sa impresionati cu o vestimentatie inedita, alege turbanele cu design-uri deosebite. Pentru o tinuta all black sau all white un turban stripes, cu dungi albe si negre, ar fi ideal. Ea este steaua ta care ti-a adus atata lumina si indeplinire a dorintei de a fi mama, asa ca de ziua ei sau pur si simplu cand vrei sa o imbraci intr-o tinuta speciala, turbanul gold stars va fi cel potrivit. Stelutele aurii de diferite marimi contrasteaza minunat cu albul imaculat al turbanului, facandu-l un accesoriu remarcabil. Turbanul cotton bow sunshine, de un galben pal si cu bulinute aurii, stralucitoare, este un must-have in colectia de turbane. Va aduce luminozitate chipului de ingeras si este un design cochet.

Formeaza o colectie pentru micuta ta cu astfel de turbane de diferite nuante, pentru a avea cate unul potrivit pentru tinute casual si elegante. Regasesti pe site-ul nostru chiar si banderole simpatice, pentru zilele mai calduroase, intr-o paleta cromatica diversa, printate, simple sau tricotate, din materiale la fel de fine si calitative.

Sezonul de toamna este momentul cand ai mai multa inspiratie pentru tinute. Deci foloseste tematica si natura in favoarea ta si imbrac-o pe cea mica precum o mini fashionista. Nu uita de turbane de toamna!