carduri ireversibile

Va pregatiti de venirea pe lume a unui bebelus. Un baby shower suna excelent. Ideea este una preluata din moda celor de peste hotare, insa destul de practica. Pentru ca veti evita sa va intalniti in primele zile de dupa nastere cu tot felul de oameni - rude, prieteni. Iar daca un baby shower este organizat, iata cateva produse de care orice mama s-ar bucura sa primeasca. 

Esentiale pentru un newborn

Traditia de a oferi micului pui de om lucruri si familiei implicit un ajutor in acest sens este una straveche. Doar ca trebuie putin adaptata. Nu mai oferim alimente, ci de preferat sa fie vorba de lucruri utile. Adica:

  • Baby nest. Pe vremuri un cosulet era ideal pentru un nou-nascut. Riscurile sunt destul de mari daca cel mic va dormi in pat cu adultii. Un loc al sau, special, moale si placut, sigur, in care sa se simta bine este un baby nest. Creat din materiale care tin cont de cat de fragil este un nou-nascut si cat de delicata este pielea sa.
  • Body-uri. Sunt pe cat de adorabile, pe atat de practice, unul din articolele vestimentare must have pentru un bebelus. Cu imprimeuri dragute, din bumbac organic 100%, alegeti pe cele potrivite in orice moment al zilei si in orice sezon - fie cald, frig, de noapte, pentru tinutele de zi, cu maneca lunga sau nu. Avem de toate, aici!
  • Sunt de asemenea parte din lista aceea cu must have pentru orice mama. Va cumpara paturici simple, subtiri - pentru schimbat scutecul, pentru momentele in care alapteaza spre exemplu - si cele mai groase, poate chiar reversibile - pentru plimbat, bune de utilizat in masina sau la plimbare.

Paturica potrivita poate fi regasita aici.

  • Poate ca nu sunt in primele luni atat de des utilizate, insa fac parte din arsenalul de accesorii de care orice mama are nevoie. Incepe eruptia dentara, de la doua luni unii bebelusi regurgiteaza ceva mai mult, asadar bavetele pot fi cat mai multe alese. Un stoc de bavete dragalse, ce pot fi asortate si la tinutele elegante, iata aici.

Amintiri in rama

Un baby shower este mai mult decat o petrecere pentru mama si bebelus. Marcheaza si ultimele saptamani de sarcina, cu burtica la purtator. Nu uitati sa marcati aceste clipe cu rame foto si cu carduri reversibile interesante. Am pregatit pentru doritori o selectie de astfel de carduri, perfecte la o sesiune foto. Un set de 14 carduri ce pot insoti si sedintele foto pe parcursul primului an din viata celui mic. Ce idee excelenta!

Pentru a face petrecerea una memorabila pot fi si accesoriile utile. Dedicam o categorie speciala doar pentru astfel de produse (iata aici). Petrecerea tematica este una dintre cele mai interesante. Daca bebelusul este baietel nu uitati de coronite ca de print, iar daca vorbim despre viitorul membru al familiei o fetita atunci aceasta va fi sarbatorita, in avans, cu un baby shower in care sunt nelipsite aripile de zana sau bagheta magica. 

Let the party begin!