Vine sezonul mult asteptat de copii, iarna. O perioada in care cei mici se bucura de zapada si distractie in aer liber, dar au nevoie de imbracaminte corespunzatoare. In acest sens, va invitam sa descoperiti aici detalii despre unele dintre cele mai importante articole din garderoba celor mici si anume incaltamintea.

Ce au nevoie copiii cand vine vorba de incaltamintea de iarna

Desi suntem tentati sa alegem mereu ce atrage vizual mai mult, sunt aspecte ce tin de functionalitate de care trebuie sa tinem cont. In acest sens, cizmele impermeabile sunt o recomandare. Asta pentru ca indiferent de gerul napraznic sau de lapovita, picioarele celui mic sunt protejate corespunzator. Stim totodata ca extremitatile sunt zonele prin care pierdem caldura cel mai adesea, asadar trebuie sa le protejam mai bine. Optati pentru cizmele imblanite.

Din ratiuni practice, iata de ce cizmele impermeabile de drumetie de la Konges Slojd - Zuri Total Eclipse sunt recomandate:

  • Sunt captusite cu strat de lana.
  • Au talpa intarita.
  • Rezistenta sporita, sunt indicate si pentru trasee montane, drumetii, nu doar pentru purtare zilnica.

Bebelusii vor fi rasfatati de textura, dar mai ales protejati de vant, frig, ploaie etc.

La ce sa fiti atenti cand cumparati incaltaminte de iarna pentru bebelusi si copii

Foarte important in ceea ce priveste incaltamintea de iarna este calitatea materialelor, printre altele. Orice fisura, uzura  ajunge sa afecteze confortul purtatorului. Conteaza de asemenea sa fie vorba despre incaltaminte usor de purtat, in sensul ca talpa poate ingreuna destul de mult. Nu in ultimul rand, este si vorba de captuseala de interior si de aderenta talpii.

Toate aceste aspecte nu fac altceva decat sa recomande perechea de cizme imblanite si impermeabile de la Konges, disponibile acum in sectiunea noutati din pagina noastra.

Tinuta de iarna - bebelusii infofoliti, un sindrom al romanilor extraprecauti

Exista un fenomen al parintilor extra precauti am putea spune, legat de cum isi imbraca bebelusii si copiii. Din teama ca acestora sa nu le fie frig aleg sa ii imbrace in haine cat mai groase. Problema nu este asta, ci exageratul. A existat o vreme in care era, din necunostinta de cauza, recomandat sa acoperi si gura copilului. Din ideea ca aerul iernii este prea rece.

Specialistii ne spun insa ca o idee practica este de a imbraca bebelusii copiii si bebelusii in straturi. Exact ca cepele. Straturile subtiri de haine mentin temperatura corporala mai bine, iar la nevoie permit ajustare, in sensul in care poti adauga sau da jos inca un strat. Optati pentru materiale naturale, care lasa pielea sa respire, care nu cauzeaza transpiratie.

Tinuta de iarna este compusa adesea din pantaloni impermeabili sau, din ratiuni practice, poate fi vorba despre salopete. In stocul nostru veti gasi si costume de zapada, de la Konges Slojd - Val D´isere Blue. Salopeta care poate fi purtata, ideal, la munte, pentru activitati de iarna, dar la fel de bine este practica pentru tinutele de zi cu zi iarna. Sunt stratul suplimentar de protectie pentru copii, strat impermeabil si de protectie - anti vant, anti ploaie. Din gama de accesorii, manusile sunt cu aceleasi proprietati.