Jocul de-a doctorul este o activitate tot mai indragita de catre copii, iar acest lucru se datoreaza faptului ca prin joc ei descopera o multitudine de lucruri noi. Fiecare joc din viata lor isi poate pune amprente adanci in evolutia lor de-a lungul timpului. Jocul de-a doctorul, pentru cei care nu stiu acest lucru, este un joc care ajuta foarte mult fiecare copil. Cei mici isi dezvolta simturile, dar si modul de a recunoaste obiectele medicale din jurul lor.

Daca vrei sa ii oferi micutului tau camarad un cadou inedit, poti opta pentru o trusa de doctor din silicon. Aceasta trusa contine un stetoscop, plasturi, un termometru, o seringa, o cutie de medicamente, dar si un otoscop. Toate componentele acestui set il vor face pe cel mic sa se prefaca ca este un medic si sa descopere cat mai multe despre aceasta domeniu.

Stii ca exista multe beneficii pentru ca cel mic sa se joace de-a doctorul!

Invata toate ustensilele medicale

Descopera si invata treptat sa recunoasca minimul necesar din randul accesoriilor medicale. Astfel, de fiecare data cand vei merge cu el la doctor, copilul tau va recunoaste unele dintre obiectele pe care le utilizeaza medicul. Un astfel de set il va face sa recunoasca otoscopul, seringa, plasturii, cat si termometrul sau, de ce nu, si otoscopul. Copilul va fi fascinat de acestea. Jocul de-a doctorul il va face sa verifice starea de sanatate a jucariilor de plus preferate, astfel incat acestea vor fi si mai sigure de atingere pentru el.

Atentia lui va fi distrasa, astfel va uita de ecranele tot mai prezente 

Copilul tau va fi atras de catre acest set de joc de-a doctorul si va uita complet de prezenta televizorului sau a telefonului. Alegand sa ii oferi copilului tau jucarii pe placul sau, acesta va fi cu totul captivat de placerea de a le alatura pe toate intr-un context jucaus. Atentia copilului va fi distrasa mereu, odata ce ii vei oferi o activitate noua si interesanta pe care o poate efectua!

O pasiune se va transforma intr-o meserie

Pasiunile si dorintele copilului au radacini inca din copilarie. Atunci cand ii vei oferi copilului tau un cadou cu totul special, precum un set pentru joaca de-a doctorul, sa stii ca acesta se va indragosti de aceasta activitate. Copilul tau va deveni tot mai curios, iar aceasta curiozitate se va transforma intr-o pasiune sau, de ce nu, cu trecerea timpului, copilul tau va dori sa devina un medic.

Chiar daca nu ne dam seama intotdeauna, activitatile pe care le practica cei mici pot sa le defineasca viitorul. Alege sa ii oferi copilului tau un set pentru joaca de-a doctorul si vei sti daca aceasta este sau nu o fascinatie pentru el. Un copil care isi doreste sa devina medic va indragi cu certitudine un astfel de joc, astfel, cu trecerea anilor, poate chiar va deveni unul.

Vei gasi nenumarate jucarii si produse interactive pentru copilul tau, chiar pe site-ul nostru littleprints.ro. Astfel, copilul tau se va juca cu tot ce este mai bun. Ofera-i astfel de jucarii, pentru ca el sa isi descopere noi pasiuni!