Vara este din ce in ce mai aproape. Gradele din termometre incep sa creasca din ce in ce mai mult si mai este doar o luna pana cand putem spune START vara in mod oficial. Asta inseamna ca trebuie sa pregatesti cele necesare pentru bebelus in cazul in care planuiti o vacanta la mare sau chiar cateva iesiri la piscina in lunile care urmeaza.

 

Cum grija pentru bebelus este subiectul principal pe lista voastra de prioritati, inseamna ca pregatirile pot incepe chiar de acum. Iar ca de fiecare data noi suntem alaturi si va punem la dispozitie produse esentiale, create cu grija si atentie pentru bebelusi.

 

Ce nu trebuie sa va lipseasca vara aceasta de pe lista cu bagajul bebelusului?

 

Indiferent daca este vorba despre o iesire la piscina, despre o vizita la mare sau chiar ore petrecute in curtea casei in piscina, cu siguranta sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le pregatiti.

 

Printre acestea enumeram:

 

1.Costumul de baie

 

Vei gasi in cadrul site-ului nostru - littleprints.ro - un costum de baie ideal pentru bebelusul tau. Avand in vedere ca cei mici sunt inca sensibili si trebuie sa ai mare grija de ei atat cand este foarte frig afara, cat si atunci cand soarele incalzeste foarte tare, este important sa alegi un costum de baie potrivit.

 

Astfel ca un costum de baie cu maneca lunga pentru bebelusi este ceea ce cauti. Acesta are un imprimeu dragut si foarte important are maneci lungi atat in partea de sus, la maini, cat si in partea de jos, la picioare.

 

Acest aspect este foarte important pentru ca protejeaza pielea sensibila a copilului de soarele prea puternic. Materialul din care este confectionat costumul de baie este elastic astfel incat sa permita lejeritate in miscare si se incheie cu un fermoar la spate, aproape de gat. Este potrivit pentru copii de la 18 luni si ofera protectie UPF 50+. Asta face referire la factorul de protectie a razelor ultraviolete, ceea ce este foarte important.

 

2.Jucarii

 

Alaturi de costumul de baie este important sa luati cu voi si niste jucarii oriunde mergeti. Asta pentru ca nu veti vrea ca cel mic sa se plictiseasca. Jucariile de dezvoltare din silicon pot fi o alegere inspirata.

 

Le gasiti si pe acestea tot la noi pe site. Chiar si atunci cand plecati de acasa este important sa alegeti jucarii create special, din materiale netoxice. Alegeti-le chiar pe cele de acasa pentru ca sunt usor de curatat mai apoi.

 

3.Salteaua portabila

 

Cu siguranta va vrea sa doarma copilul dupa cateva minute bune de jucat si balacit in apa. Astfel ca va trebui sa aveti la indemana si o saltea portabila sau cel putin o muselina pe care il puteti aseza.

 

Indicata ar fi o salteluta portabila pentru ca va sta comod pe aceasta cu siguranta si va avea parte de orele de odihna de care are nevoie.

 

Alegeti sa pregatiti din timp cele necesare pentru concediul din vara aceasta si nu uitati sa alegeti costumul de baie potrivit. Noi suntem alaturi de voi cu produsele necesare, atent alese, ca de fiecare data.