Nu degeaba se spune ca omul gospodar isi face vara car si iarna sanie. Cand esti parinte, incerci sa fii mereu cu un pas inainte si sa achizitionezi din timp tot ce este necesar celui mic. Asadar, articolele vestimentare si accesoriile sunt cumparate cu mult inainte de a fi purtate. Daca tot ne pregatim de sezonul cald, iata ca sandalele sunt printre articolele de interes. Noi dam tonul modei de vara, cu sandalele romane de la Konges Slojd.

 

Incaltaminte cu spuma EVA - iata ce beneficii au

 

Din momentul in care un bebelus incepe sa mearga, grija numarul unu este sa aiba incaltaminte confortabila, care sa nu ii ingreuneze miscarile. Este suficient ca trebuie sa fie atent si sa isi coordoneze miscarile, incat sa mai existe si probleme legate de cat de confortabile sunt tipurile de incaltaminte folosite.

 

Din grija pentru asta, producatorii de incaltaminte pentru bebelusi si copii prefera adesea spuma EVA. Este atat de subtire si usoara incat atunci cand purtam astfel de incaltaminte parca nu purtam nimic. Permite miscari naturale, mersul nu este ingreunat in vreun fel. Din spuma EVA este talpa acestor sandale pe care le veti gasi disponibile la Little Prints. Acestea sunt create cu multa grija privind detaliile, astfel incat veti observa ca:

 

  • Talpa exterioara este antiderapanta, are acele motive de tip zig-zag pentru ca indiferent pe ce suprafata paseste cel mic, sa nu existe risc de alunecare.
  • Sistem de inchidere practic si sigur, cu velcro.
  • Ofera stabilitate piciorului, fiind un model de sandale de tip chingi ce mentin laba piciorului fixa.

 

Beneficiile unor astfel de tipuri de incaltaminte se refera la cat de usori sunt, greutate totala si implicit cat de usor poate pasi purtatorul. Confortul este unul deplin, stabilitatea este maxima.

 

Sandalele sunt sigure pentru bebelusi?

 

Din aceleasi motive de siguranta, orice mama se va gandi de doua ori inainte de a alege. Sa fie vorba de sandale ca fiind o alegere potrivita? Mai ales pentru ca bebelusii sunt in plin proces de exersare a miscarilor, pot acestia pasi in siguranta cand poarta sandale?

 

Este adevarat ca in cazul sandalelor multi se gandesc ca exista riscul ca piciorul sa fie transpirat, sa alunece, miscarile sa nu fie sigure. Tocmai de aceea, mamele se vor gandi daca este o alegere buna sa ofere copiilor sandale. Desigur, sunt dragute, sunt necesare vara, insa cat de sigure? De aceea, sandalele Konges Slojd. Sunt sigure, acestea mentin piciorul fix si astfel chiar si cand alearga, miscarile sale vor fi stabile. Sandalele romane sunt o combinatie de stil practic cu cel estetic.

 

Disponibile intr-o nuanta de bej, astfel de sandale au avantajul de a fi usor de asortat diverselor tinute. Ii puteti combina cu pantaloni chino, cu jeans, cu fuste, sarafane, rochite si tinute care mai de care mai colorate. Sunt o varianta unisex, potrivita atat pentru fetite, cat si pentru baieti.

 

Disponibile de acum in stocul nostru, sandalele de la Konges Slojd sunt parte din lista de noutati, produse pe care le poti descoperi aici: https://www.littleprints.ro/collections/produse-adaugate-recent.