Nimic nu conteaza mai mult pentru un parinte decat propriul copil. Inca din primele zile fac cunostinta cu emotii unice pe care nicio alta imprejurare nu i le putea provoca. Ziua in care vine pe lume propriul copil devine automat una dintre cele mai importante zile din viata unui parinte. Aparitia celui mic pe lume il invata ce este iubirea neconditionata. Orice nazbatie ar face cel mic si oricate sacrificii va face pentru propriul copil, sentimentele unui parinte nu se vor schimba.  

Inca din primele zile de viata ale bebelusului, toata atentia si dragostea ii vor fi dedicate. Principala grija a parintilor va fi aceea de a se asigura ca isi protejeaza puiul de toate pericolele si ca nu ii lipseste nimic. De aceea, se vor ocupa de amenajarea camerei special pentru cel mic si ii vor achizitiona toate produsele de care are nevoie. Accentul va fi pus pe articolele de ingrijire si cele destinate mesei precum scutecele, biberoanele, laptele praf etc. De cele mai multe ori, din dorinta de a-i asigura bebelusului produsele strict necesare, omit sa-i achizitioneze jucarii speciale varstei. Alti parinti, insa, efectiv evita sa-i dea bebelusului jucarii din frica de a nu-i oferi ceva care ii poate dauna.

Jucariile - forma distractiva prin care cei mici se pot dezvolta  

Contrar tuturor fricilor si prejudecatilor, jucariile pot avea o contributie mare in dezvoltarea celui mic. Intr-adevar, exista jucarii care nu pot fi lasate pe mana unui bebelus fiindca pot fi destinate altei varste. Sau sunt realizate din materiale toxice si contin piese care se pot desprinde si le poate inghiti. Spre deosebire de acestea, jucariile pe care le punem la dispozitie pe site-ul nostru, littleprints.ro, sunt alese cu grija pentru copilul tau. Il ajuta sa-si dezvolte abilitatile, dar nu in ultimul rand, sunt realizate din materiale calitative.

Printre jucariile pe care le gasesti pe pagina noastra sunt cuburile de stivuire. Acestea sunt 100% realizate din silicon alimentar. Cuburile se pot curata usor, iar dimensiunile lor sunt adaptate pentru a putea fi luate in mana de bebelusi. Scopul acestora este unul educativ. Mai exact, prin joaca, copiii isi vor dezvolta dexteritatea, atentia, abilitatile motorii si de stivuire. In plus, cu ajutorul lor le va fi stimulata inteligenta, puterea de concentrare, creativitatea si imaginatia. Acestea sunt viu colorate si au inscriptionate numere si simboluri reliefate precum inimi, stele sau figuri geometrice. Cu aceste cuburi se pot juca si la varste mai inaintate pentru a-i invata numerele, formele si nu numai. 

Alte jucarii disponibile pe littleprints.ro

Alaturi de seturile de cuburi, iti punem la dispozitie si alte jucarii calitative destinate bebelusului tau. Printre acestea, se enumera jucariile pentru dezvoltare si stivuire disponibile sub forme si in culori diferite, jucariile zornaitoare sau centrul de activitati care ii vor capta atentia celui mic. De asemenea, in categoria de jucarii vei gasi si cele de care se va putea bucura si mai tarziu. Acestea sunt jucariile de plus lebada, unicornul, iepurasul sau seturile de joaca precum cel machiaj, de ceai, doctor sau cu ustensile. Toate acestea sunt realizate pentru a-l determina pe cel mic sa se dezvolte prin joaca.

Intra acum pe site-ul nostru, littleprints.ro si alege din categoria noastra de jucarii sigure, calitative si educative varianta potrivita pentru bebelusul tau!