Prima vara cand v-ati decis sa mergeti alaturi de bebelusul vostru in concediu bate la usa. In curand este timpul sa mergeti la mare undeva departe de casa alaturi de cel mic si ingrijorarea care nu va lasa sa dormiti noaptea este cea cu privire la bagajul pentru cel mic. Probabil ca nu aveti idee ce trebuie sa luati cu voi, ce nu trebuie sa va lipseasca si cu cat se apropie concediul, cu cat starea voastra de agitatie se intensifica.

Dragi parinti, ca de fiecare data, suntem alaturi de voi si va punem la dispozitie produse esentiale si atent alese pentru cei mici. De cum s-a incalzit afara am si introdus produse noi in stoc, ce va pot fi de folos negresit. Concediul trebuie sa fie prilej de bucurie pentru intreaga familie, timp de relaxare, motiv pentru care am pregatit si o lista cu produse pe care trebuie sa le puneti in bagaj pentru bebelus concediul acesta.

 

1. Piscina gonflabila 

Daca aveti in plan sa mergeti la mare, atunci piscina gonflabila nu trebuie sa lipseasca din bagaj. Asta pentru ca bebelusul va vrea probabil sa se racoreasca in apa, sa se balaceasca si sa se joace in nisip. Pentru a sta linistiti, la plaja, veti aduce apa din mare in piscina celui mic si cat veti sta la soare bebelusul se va juca linistit in piscina sa.

Este un mediu sigur in care poate sta, il veti supraveghea in mod constant. Avem pe stoc diverse modele dintre care sa alegeti. Puteti opta pentru o piscina gonflabila mare Shell Konges Slojd realizata din PVC netoxic, care va fi ideala si pentru acasa, pentru ca o puteti aseza si in gradina pentru ca bebe sa se balaceasca in voie in zilele calduroase de vara.

Daca vreti sa il protejati pe cel mic de soarele prea puternic atunci indreptati-va atentia spre piscina gonflabila tip scoica. Aceasta are ca un fel de acoperis care ofera umbra si protectie.

2. Colacul de inot

Daca tot mergeti la mare, ar fi pacat ca bebe sa nu faca cunostinta totusi cu marea propriu zis, sa se balaceasca si in afara piscinei. Astfel ca aveti nevoie de masuri de protectie. Un colac de inot poate fi indispensabil. Asta in special pentru ca ii oferiti celui mic un grad de independenta, in timp ce nu este pus in pericol de inec.

Gasiti la noi o gama variata cu modele diverse in ceea ce priveste colacul de inot special pentru copilul vostru, deci alegeti de pe pagina noastra oficiala.

3. Sandale

sandale copii Little Prints

Printre acele produse indispensabile se enumera si sandalele. Alege din gama noastra de sandale marca Konges Slojd culoarea pe care o consideri potrivita pentru ca ai mai multe optiuni. Acestea pot fi incaltate foarte usor, cu un scai. Sunt comode, usor de purtat si ii pot proteja pe copii de nisipul fierbinte care le poate crea disconfort.

Te asteptam in cadrul site-ului nostru littleprints.ro pentru a descoperi si mai multe produse. Pregatiti bagajul pentru concediu fara griji si stres si va dorim distractie placuta!