Iata ca a venit si momentul mult asteptat in care proaspetii parinti si-au adus bebelusul acasa si lumea lor s-a schimbat radical. Camera bebelusului este pregatita corespunzator, patutul este aranjat in asa fel incat somnul sa ii fie cat mai odihnitor si toate obiectele de care va avea nevoie sunt aranjate la indemana mamicii.

Oare ce mai lipseste incat primele nopti acasa sa fie lipsite de incidente si atat bebelusul cat si parintii sa se poata odihni corespunzator?

Exact acel element din cauza caruia si adultii au deseori probleme cu somnul - patul dar si lenjeria de pat aferenta.

Locul de dormit al bebelusului, primul pas spre un somn de calitate.

Pe site-ul nostru littleprints.ro va asteptam sa gasiti fel si fel de lucruri esentiale pentru micul print sau mica printesa pe care o aveti acasa.

De la biberoane si suzete, seturi de diversificare si accesorii, imbracaminte din bumbac organic, incaltaminte si jucarii, nimic nu lipseste din oferta noastra pentru a veni in ajutorul parintilor imediat ce puiul lor a venit pe lume.

Nici cosul pentru bebelusi nu lipseste din generoasa noastra oferta, acele cosuri atat de necesare pentru transportul copilului daca mergeti in vizite sau la o plimbare relaxanta. Practic cosul pentru bebelusi este un element indispensabil pentru a trage un pui de somn deoarece poate fi asezat oriunde, pe masa, pe canapea, pe covor, in masina.

Lenjeria pentru cos sau pat, usoara ca o pana

Lenjeriile noastre pentru cosuri sau patuturi sunt alese cu grija si drag pentru bebelusi in asa fel incat acestia sa se simta in permanenta cat mai confortabil, inveliti de lenjerii din materiale special alese precum muselina, bambus sau bumbac organic.

Fie ca vorbim de paturici sau lenjerii de pat, acestea sunt perfecte pentru a-si indeplini scopurile pentru care au fost create. Cand alaptati, cand bebelusul regurgiteaza, cand schimbati scutecul, cand doarme sau cand are nevoie de o mangaiere blanda precum mana mamei.

Multe dintre produsele pentru pat sunt fabricate din bumbac 100% organic, pentru a nu irita pielea delicata a bebelusilor. Pentru serile mai reci exista si paturicile mai groase, dintr-un material tip tricot.

Seturi lenjerie de patut in doua variante de culoare

Va recomandam cu drag un set de lenjerie pentru patuturile bebelusilor, care se prezinta in doua variante superbe, cu model floral. Cu acest set somnul bebelusilor va fi linistit si neintrerupt.

Setul este compus din husa pentru plapuma si husa pentru fata de perna, fabricate din bumbac 100% organic, delicate cu pielea bebelusilor.

Fiecare set e ambalat in propria geanta de transport, din tesatura asortata, in asa fel incat sa formeze un ansamblu placut vederii.

Geanta este prevazuta cu snur practic pentru inchidere si poate avea multiple intrebuintari ulterior, in functie de nevoi.

Lenjeria se curata la 60 de grade, fara ca tesatura sa se degradeze in timp.

Husa de plapuma are dimensiunea de 70 X 100 centimetri, iar fata de perna dimensiunea de 40 X 45 centimetri.

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru littleprints.ro. Produsele noi din stoc le veti gasi mereu la categoria de noutati.