Viata alaturi de un bebelus inseamna mereu creativitate, veselie si cautarea de noi activitati pe care cel mic le poate face pentru a-si consuma energia. Bebelusii sunt acele fiinte care descopera constant noi lucruri in jurul lor. Inca din primele luni de viata copiii invata atat de multe lucruri si incep sa ia contact cu tot ce inseamna viata.

Astfel invata sa ceara ceea ce au nevoie, sa exprime cand le place sau cand nu le place ceva si asa mai departe. Tot in aceasta experienta a lor si aceasta aventura spre a descoperi fel si fel de lucruri vei vedea cum bebelusul incepe sa imite comportamentele voastre. Astfel ca va prefera sa si manance ca si voi, sa stea la masa si sa aiba propriile tacamuri si boluri. Motiv pentru care venim cu un nou set de diversificare din 3 piese - Topanga.

Diversificarea - o calatorie culinara pentru bebelusi

Primii ani din viata celor mici sunt presarati cu momente de fericire si pasi spre nou. Descopera lucruri noi zi de zi si invata mai multe decat ati crede. Tot o noua experienta poate fi si cea cu privire la diversificare.

Aceasta calatorie culinara inseamna descoperirea de noi gusturi, arome si texturi ale diferitelor mancaruri. Astfel ca in acele momente si preferintele celui mic sunt descoperite. Va vedea ce alimente prefera si care sunt cele pe care nu vrea sa le mai incerce in viitor. Expresiile faciale ale acestuia vor fi delicioase si cu siguranta veti ramane cu amintiri placute si chiar amuzante pentru viitor din aceasta etapa - cea a diversificarii.

Foarte important este totusi in ce boluri si cu ce tacamuri va manca cel mic. Are gingiile foarte sensibile, la fel si pielea sa este fina. Astfel va fi nevoie sa alegeti cu atentie aceste produse, sa nu ii dauneze in niciun fel. Veti gasi la noi pe site seturi de diversificare ideale. Pe unele le stiti deja si poate le-ati cumparat chiar, altele sunt modele noi care vor adauga un strop de fericire la fiecare masa a bebelusului.

Setul din 3 piese - produsele in forma de scoici adorate de cei mici

Printre seturile noi pe care le veti descoperi pe site-ul nostru - littleprints.ro, se enumera si cel format din trei piese numit Topanga. Acesta contine trei elemente esentiale cu ajutorul carora cel mic poate manca sau bea ceea ce are nevoie. Setul contine:
-o cana din silicon cu capac: cu ajutorul acestei cani copilul poate bea sucurile sau apa fara sa verse peste tot in jur. Cu ajutorul unei astfel de cani puteti face trecerea de la biberon la canile normale. Are capac pentru a evita diverse accidente, sa nu verse peste tot prin casa lichidele respective.
-o lingura: aceasta este realizata din silicon la fel ca si celelalte produse, astfel incat sa nu raneasca gingiile sensibile ale celor mici.
-un bol cu capac: in acest bol puteti pune diverse gustari pe care copilul le poate manca in orice moment al zilei. Este predispus cu un capac taiat in forma de stea astfel incat copilul sa poata baga mana in bol si sa poata lua alimentele fara ca acestea sa se verse peste tot in jur.

Va asteptam in cadrul site-ului nostru pentru a vedea toate produsele disponibile. Perioada diversificarii este o bucurie si o etapa foarte importanta, deci alegeti si produsele speciale care sa contribuie la dezvoltarea optima al copilului.