Perioada sarbatorilor pascale se apropie cu pasi repezi si incet-incet ne pregatim sa ofeim cadouri celor dragi din vietile noastre. Poate ca pentru adulti este mai usor de gasit un cadou, pentru bebelusi insa lucrurile se complica putin. Si asta deoarece sigur iti doresti sa oferi un cadou practic, frumos si care sa ramana drept amintire.

Cu totii poate am primit la un moment dat in copilarie o jucarie care a devenit preferata noastra. Dormeam cu ea, ne jucam cu ea, avea si un nume si am pastra-o amintire chiar si atunci cand am crescut. Pentru ca de fapt, aceasta este menirea cadourilor: sa creeze amintiri de neuitat, sa aduca momente si fericire si sa fie practice.

Atunci cand spunem Craciun, ne gandim la bradul impodobit, iar cand spunem Paste ne gandim la oua rosii si iepurasi. Fiecare sarbatoare are propriile ei tradititii pe care noi le iubim si ne-am dori sa nu se piarda niciodata, avand un farmec aparte.

Cadourile sunt nelipsite din aceasta perioada. Au farmecul lor si reusesc sa umple sufletele de bucurie, atat adultilor, cat si celor mici. Asadar, daca esti in cautarea unor cadouri pentru bebelusi, iti prezentam in urmatoarele randuri noua noastra colectie de Paste, care este adorabila.

Alege un cadou inedit care va ramane amintire

Jucariile sunt printre preferatele celor mici. Sunt cele care aduc fericire in perioada copilariei.

Daca esti in cautarea unui cadou specific in aceasta perioada, un iepuras din plus este un cadou perfect atat pentru bebelusi cat si pentru cei mai mari. Si nu orice fel de iepuras, ci unul care sa devina jucaria preferata a micutilor.
Iepurasii sunt disponibili in 3 culori pastelate blue, pink si alb, avand un design si o forma deosebita. Sunt cusuti manual, din 100% umplutura de bambus, foarte moi si confortabili, fiind o jucarie pe care orice copil o va adora.

Iepurasii Bubi sunt cadoul perfect atat pentru cei mai mari, cat si pentru bebelusi pentru ca nu au elemente care ar putea fi inghitite.
Au o dimensiune de 65 de cm perfect pentru a fi imbratisati, mai ales in timpul noptii.
Atat umplutura cat si tesatura este din bambus, ceea ce inseamna ca nu se vor rupe atat de usor.
Pot fi curatati la masina de spalat la 30 de grade ori de cate ori este nevoie, fara sa isi schimbe forma sau textura. Noi credem ca este unul dintre cele mai grozave cadouri pe care le poti oferi celor mici. Sunt ideale atat pentru fete cat si pentru baieti.

Ce mai puteti alege din magazinul nostru

Ne place sa venim in permanenta cu noutati, cu produse create cu drag pentru cei mici. Punem pret pe calitate si design pentru ca prichindeii merita tot ce este mai bun. In rubrica de Noutati vei putea descoperi si alte produse care pot fi daruite. Periuta de dinti din silicon tip degetar, bavete cu maneca lunga daca cei mici incep diversificarea in aceasta perioada, seturi de agrafe pentru par in culori si modele minunate, diferite articole vestimentare si multe altele. Va asteptam pe pagina noastra sa le descoperiti!