Orice mama de fetita gandeste si compune tinute dintre cele mai complexe pentru fetita sa. Mica printesa este rasfatata de texturi placute, fine, moi, de croiuri potrivite si nu in cele din urma, de accesorii dragalase. Iar despre acestea din urma ne oprim sa discutam putin mai mult. Asta pentru ca noua noastra colectie de banderole cu funda oversized este aici si merita atentia noastra! 

Banderolele, printre cele mai dorite accesorii  

Banderolele au fost iubite dintotdeauna si este simplu si evident de ce. Sunt cele care pot crea un efect wow, cu putin efort. Ca si cand cei care le-au creat s-au gandit suficient de mult si de bine ce si cum sa aleaga fiecare detaliu, pentru ca micile cochete sa fie o aparitie de milioane. Ca si cand creatorii de banderole s-au gandit foarte bine la faptul ca cei mici sunt mofturosi si nu accepta oricand orice si mai ales accesorii diverse. 

Banderolele sunt dragute, versatile, potrivite la aproape orice tinuta. Iar acum veti avea motive in plus sa le alegeti, dat fiind ca avem o colectie noua de banderole, elastice si moi. 

Banderolele, perfecte la orice varsta  

Pentru newborn orice mama trece prin etapele frustrarii de a nu sti ce sa aleaga incat sa fie totul sigur pentru puiul de om. Pare ca o banderola o va lasa pe locul secund, dupa caciulite. Insa, vine si acel moment  cand tinuta speciala cere si mai multa atentie si parca o banderola este o idee buna. 

Fie ca va fi vorba de prima petrecere a micutei sau de iesirile sale tot mai dese la plimbare, fie ca va fi o sedinta foto in primele sale luni de viata sau iata, primul sau Craciun, banderolele cu funda oversized regasite in eshop-ul nostru vor fi perfecte. 

Le veti gasi in doua marimi disponibile, dintre care una pentru 0 luni +. Sunt elastice si placute la atingere si purtare. Acestea se intind suficient de mult, nu strang si totusi raman fixe pe cap. Funda oversized va iesi in evidenta numaidecat, fiind cea care aduce parca tot farmecul acestor accesorii de cap in prim plan. In plus, le veti  gasi intr-o varietate de culori: verde menta, alb pur, roz prafuit, latte si multe altele. 

Banderolele, nelipsite din garderoba unei printese  

Le veti descoperi a fi mai intai de toate practice. Nu sunt ca alte tipuri de accesorii pe care mica printesa le va gasi ca fiind incomode si le va trage din par. Nu prezinta vreun risc si sunt efectiv adorabile, mai ales ca au ca accesoriu funda oversized. 

Indiferent de sezon, veti gasi momente cand veti putea include aceste banderole la tinuta fetitei. Sunt multe accesorii de cap ce va conditioneaza in functie de sezon, dar banderolele nu vor ramane uitate in sertare. Se comporta excelent in timp, chair daca par delicate, isi pastreaza finetea si culoarea dupa multiple purtari si spalari. 

Asadar, cand va hotarati sa achizitionati banderolele potrivite pentru fetita voastra va veti bucura sa descoperiti o colectie noua, in pas cu trendurile de actualitate. Va asteptam in pagina  noastra cu oferte!