Iata ca bate la usa curand si sarbatoarea aceea mult asteptata din an - Craciunul. Poate ca este primul Craciun pe care il petreceti alaturi de bebe si emotia pluteste in aer. Chiar daca bebe este mic si nu prea intelege ce se intampla, voi, ca parinti, cu siguranta nu va veti abtine si veti cumpara cate una-alta pentru el. 

Sentimentele de bucurie sunt nemarginite, in special acum cand aveti o familie completa, deci totul trebuie sa fie perfect. Oricat de mic este bebe, la noi - Little Prints - veti gasi fel si fel de produse pentru acesta, unele chiar potrivite pentru Craciun datorita culorilor sau modelului. 

Ajutorul lui Mos Craciun 

Anul acesta bebe poate fi ajutorul lui Mos Craciun. Orice bebelus este dragalas si parca iti vine sa il mananci si sa il pupi tot. Chipul lor senin investeleste orice casa. Pentru ca vrei sa fii in ton cu sarbatoarea, cu siguranta vei vrea sa il imbraci sau sa il accesorizezi cu articole specifice. Toate acestea pot fi cadou de la Mosul. 

Poti gasi la noi pe site diverse body-uri care au fel si fel de mesaje dragute, la care poti adauga alte accesorii rosii. Suzeta Frigg poate fi perfecta in acest caz, la care sa adaugi si un lantisor pentru suzeta cu rosu si alb. Va fi astfel imbracat exact in culorile specifice. 

Bentite dragalase, Craciunite micute

Pentru micutele printese, care vor fi Craciunite in primul lor an in care petrec alaturi de parinti aceasta sarbatoare, poti alege o bentita. Gasesti pe site-ul nostru la categoria de Christmas Time fel si fel de accesorii de acest gen. Le poti ambala frumos si sa le asezi sub bradut. 

Bentitele rosii sunt perfecte in acest caz, pe care le poti combina cu un body alb, o fustita eleganta si cireasa de pe tort vor fi sosetele lungi din dantela. Va fi cu siguranta centrul atentiei si toate aparatele de fotografiat vor fi inspre ea. In special ca este mica printesa a familiei.

bentita cu fundita

Bebelusi chic, sosete trendy 

Cadourile gasite sub brad pot deveni tinuta perfecta pentru sarbatorile de iarna. Daca plecati de acasa si vrei ca bebelusului sa ii fie cald puteti opta pentru niste sosete mai groase, dar tot de efect. In nuante de rosu, alb sau verde, poti alege perechea perfecta care sa se potriveasca cu tinuta ei. Acestea au si cate o fundita in partea de sus, care sa completeze perfect tinuta. 

Daca alegi si o bentita cu fundita cu siguranta va avea un outfit chic. O mica fashionista inca de la primele luni de viata.

little prints

Accesorii asortate, cadourile perfecte

Bebelusii se vor bucura cu siguranta daca vor avea noi jucarii si accesorii dragalase. Daca este in perioada eruptiilor dentare alege o jucarie de dentitie sub forma de fulg de nea. Va fi un cadou care ii va alina disconfortul si va avea o seara mai linistita. 

Pentru ora mesei alege o baveta din silicon cu imprimeu de Craciun care ii va proteja hainutele de sarbatoare de bucatelele de mancare pe care le scapa. Acestea au si un buzunarel special in care cade mancarea scapata astfel incat sa fie si mai usor de curatat. 

Alegeti deci pentru bebelusi cadouri de Craciun utile, de care va veti bucura atat voi, cat si ei. Va asteptam in cadrul site-ului nostru Little Prints pentru a plasa comanda.