Museline

Cui nu ii plac imbratisarile calde, momentele de alinare si de relaxare? Bebelusii nu fac exceptie de la acest lucru, ci din contra, in bratele parintilor se linistesc si se simt ocrotiti si iubiti. Dupa noua luni petrecute in pantecul mamei, aceasta lume complet noua, plina de culori, miscari, agitatie si zgomot poate fi putin infricosatoare. Motiv pentru care cei mici au nevoie sa se simta ocrotiti, sa se simta mereu in siguranta, deci este nevoie de produse speciale, astfel incat sa nu fie parintii nevoiti sa ii tina mereu in brate.

Daca aveti un bebe, poate stiti ca medicii recomanda infasarea acestora, in special in primele saptamani. Chiar daca pare o tehnica veche, ce nu se mai practica, iata ca specialistii spun altceva. Este important sa infasati bebelusul, dar nu asa cum se facea pe vremuri, cat mai strans sa stea cat mai drept. Putin mai lejer, exact ca intr-un cocon. Pentru ca vrem sa va oferim mereu ce este mai bun si mai potrivit pentru bebelusi, iata ca paturicile sunt cele de care aveti nevoie. Nu orice fel de paturici, ci special create, din materiale minunate. Descoperiti in continuare mai multe. 

De ce veti prefera paturicile disponibile pe site-ul nostru

Pentru ca pielea celor mici este fina si sensibila, multe dintre paturicile disponibile pe site-ul nostru sunt din bumbac 100% pentru ca este un lucru stiut ca bumbacul este hipoalergenic si moale, potrivit si pentru cei alergici. Puteti alege dintr-o gama variata de culori, atat simple, cat si cu model. Alaturi de cele din bumbac 100% gasiti si paturici care sunt realizate si din 70% bambus organic. Avantajul acestora este faptul ca sunt cu mult mai moi si absorb bine apa. Proprietatile antibacteriene cu siguranta sunt un plus, alaturi de faptul ca ofera caldura necesara cand este frig si nu supraincalzesc atunci cand este cald afara.

Aceste museline pe care le puteti comanda pot fi utilizate in diverse scopuri. De fiecare data cand infasati bebelusul le puteti folosi ca scut. Chiar si atunci cand ii schimbati scutecul. Poate acesta trebuie schimbat cand sunteti in vizita si nu este igienic si recomandat pentru cei mici sa ia contact direct cu alte suprafete, cu spatiile in care stau adultii. In acest sens puteti pune paturica dedesubt si evitati orice problema.

O astfel de muselina o puteti folosi si pentru a acoperi caruciorul vara, daca este foarte puternic soarele. Avand in vedere ca acest material nu supraincalzeste nu va crea acel efect de sera, iar cel mic va putea respira fara probleme.

Setul perfect 

Daca fiecare spatiu in care sta cel mic trebuie sa fie cat mai curat, patutul acestuia nu face exceptie, ci este poate cel mai important. Motiv pentru care va veti bucura sa descoperiti seturile cu pilota si perna perfecte pentru patul celor mici. Alaturi de acestea puteti opta si pentru un cearsaf din bumbac pentru a avea setul complet.

Puteti gasi in cadrul site-ului nostru mai multe variante si produse esentiale pentru confortul celor mici pe care va invitam sa le descoperiti.