pantofi pentru fetite

Craciunul se apropie cu pasi repezi. Stim cu totii ce inseamna asta, de la agitatia specifica pentru a alege cadoul perfect si pana la tinutele speciale pe care le alegem. Ei bine, nu uitam nici de detalii, cum ar fi papucii rosii de interior. Iata deci care va fi piesa vedeta in randurile ce urmeaza!

Rosul, culoarea de sezon!

Asociem cu sarbatorile de iarna anumite culori si printre cele populare se numara rosul, combinat sau nu cu alb si verde. Pur si simplu nu avem ceva oficial, dar este ca si cand rosul trebuie sa fie nelipsit din paleta cromatica a sezonul festiv de iarna. Iar daca ne gandim la tinuta pe care sa o purtam in aceasta perioada, desigur ca tot la rosu ne este gandul prima data.

Pentru fetele cochete, care vor purta rochii de printese, ne-am gandit ca ar fi bine de asortat o pereche de pantofi rosii desigur.

Primii pantofi ai fetitei mele!

Dupa primii pasi, incepe si emotia faptului ca micul pui de om devine mai curios ca oricand si incepe sa exploreze mai mult lumea din jurul sau. Care sunt primii pantofi pe care ii veti incerca pentru bebelusa voastra? Va sugeram papuci in stil Mary Jane pentru interior, din catifea, de la Konges Slojd.

Cu aceeasi grija cu care acest brand ne-a obisnuit si acesti pantofi sunt creati cu multa atentie in ceea ce priveste detaliile. Sunt realizati din materiale atent alese, iar suprafata este imbracata cu strat de catifea, rosie desigur. Sunt de o eleganta fantastica! Inchidere usoara, dar care asigura ca piciorul de bebelus este stabil in interior, fac din aceasta pereche de pantofi o alegere minunata.

La o atenta verificare veti observa si un alt detaliu: o inimioara imprimata pe fiecare pantof. Sunt ce-i drept unii dintre cei mai frumosi pantofi pentru fetite.

Asortati incaltamintea cu tinuta speciala de Craciun

Se spune ca dintr-o tinuta trebuie sa fie si un element vedeta. Daca acesta va fi perechea de incaltaminte, asta nu inseamna ca va veti preocupa mai putin de imbracaminte. Astfel de pantofi au toate reperele elegantei astfel incat sunt recomandati a fi purtati la o tinuta eleganta si speciala.

Una din variante poate fi rochia din catifea pe care o veti gasi cu mare usurinta in categoria noastra de noutati. De asemenea, puteti crea tinuta interesanta si cu imbracamintea din lana merinos, cu model tricotat, atat timp cat pastrati registrul stilului elegant. Cardigane cu volane si imprimeu cu inimioare spre exemplu va stau la dispozitie in categoria de imbracaminte.

Cadoul perfect!

In cele din urma, daca nu este vorba de tinuta pe care o pregatiti de sarbatori, astfel de incaltaminte poate fi un cadou excelent. Bebelusii sunt incantati de absolut tot ce observa in jurul lor, sunt atrasi de culorile intense, iar pentru parinti surpriza va fi pe masura.

Pantofii rosii pentru fetite sunt disponibili imediat, au marimea 22, adica 145,66 mm si sunt fabricati in Portugalia.