In primii ani de viata ai bebelusului parintii sunt preocupati de starea celui mic si de felul in care acesta se acomodeaza cu toate elementele din jurul lui. Unele accesorii sunt indispensabile din trusa lui, iar ca de obicei mama este cea stie care este momentul ideal pentru a le administra. Nu ne referim aici la medicamente, ci la o piesa cunoscuta pentru primele luni de viata ale celui mic si anume suzeta.

Aceasta poate fi un aliat de nadejde impotriva noptilor lungi si agitate. Desi cel mic este hranit, schimbat si uneori chiar obosit, acesta nu poate sa doarma. Are o constanta stare de agitatie ceea ce ii face pe parinti sa se ingrijoreze. Apeland la suzeta Frigg Moon disponibila in magazinul nostru, cel mic se va linisti, starea de agitatie disparand treptat.

De ce un accesoriu atat de mic poate calma un bebelus, te intrebi? Ei bine, suzeta este un accesoriu indispensabil pentru mame, indiferent daca se afla la primul sau al doilea copil. Proiectate in asa fel incat sa respecte forma sanului, acestea au rolul de calma instant bebelusul si de a-l face sa adoarma de indata. In gama Little Prints vei gasi un sortiment variat de suzete pe care sa le cumperi pentru puiul tau.

Suzeta fosforescenta, vizibila in intuneric

O alegere populara din stocul de produse Little Prints este suzeta vizibila in intuneric. Este ideala pentru acele nopti in care cel mic este mai sensibil si nu doresti sa-i deranjezi ochii cu lumina puternica a becului. O vei putea gasi si in intuneric si astfel ii vei oferi o alinare mai rapida celui mic. Ca tot vorbim de suzete, din gama noastra poti achizitiona si acele lantisoare care se pot prinde de haina celui mic, intocmai pentru a nu o pierde. Le puteti schimba dupa plac, combina asa cum doriti si integra cu usurinta in tinuta celui mic.

In cadrul magazinului veti gasi preturi accesibile pentru aceste suzete, cat si pentru lantisoare. Gama de suzete Frigg este apreciata si laudata de toate mamicile. Acestea sunt fabricate in Danemarca si respecta toate conditiile. Pentru bebelusi tot ce-i mai bun si pentru mame accesorii care le usureaza tot acest proces.

Magazinul online Little Prints, preferat de mame

Un alt aspect important pe care trebuie sa ti-l reamintim este legat de diversitatea produselor din cadrul magazinului nostru. Aici vei gasi haine pentru cel mic, biberoane si seturi pentru diversificare, pentru perioadele care urmeaza sa vina. Stim cat este de important sa ai toate produsele de care ai nevoie aproape de tine, de aceea te poti baza oricand pe Little Prints.

In cadrul site-ului nostru littleprints.ro vei gasi intotdeauna produse noi, oferte de pret si articole noi in categoria Blog. Sfaturi, recomandari si tot ce ai nevoie pentru ca tu ca mama sa-i poti oferi puiului tau ingrijirea necesara. Te poti baza pe magazinul nostru pentru produse premium si preturi competitive.

Noi iti dorim sport la cumparaturi si te invitam sa citesti si celelalte articole utile!