In conceptul clasic, orice copil are  o jucarie favorita si, in mod special cand vine vorba de fete, una din jucariile preferate va fi un bebelus de jucarie. Desigur, dacă este sa avem o abordare mai moderna de atat, parentingul actual este despre a elimina astfel de bariere. De ce nu si un baiat sa se joace cu un bebelus de jucarie? Cu o papusa? Iar noi avem si varianta perfecta, papusa din vinil!

Ne aducem aminte cu nostalgie despre papusile de altadata. In stil retro si totusi de actualitate, ca si cand ati face un parcurs din propria copilarie, va invitam sa descoperiti papusa din vinil.

Nani, nani puisor

Una din asa zisele intrebuintari pe care le au papusile se refera la un mod facil, amuzant si usor de abordat in privinta unor teme educationale. Adica pentru copii si bebelusi functioneaza puterea exemplului, astfel incat pot parcurge anumite etape urmarind cum si ce fac altii. Cu o papusa puteti exemplifica mersul la baie sau rutina de ingrijire de orice fel.

Unul din momentele sensibile se refera la cel de somn. Pe masura ce cresc copiii sunt tot mai rebeli in privinta rutinei de somn. Somnul din timpul zilei se scurteaza si unii de la doi ani refuza sa mai doarma la pranz. Ce poti face este sa asociezi acestui orar rutina bebelusului de jucarie. Ar putea tenta mai mult decat am crede, astfel incat cei mici sa se lase convinsi ca joaca ii asteapta si dupa ora de somn de la pranz.

Mancam impreuna, ne jucam impreuna

Desi la prima vedere avem tendinta de a crede ca jucariile sunt doar o atractie de moment si impresioneaza dupa felul in care arata, ei bine povestea lor este una mai complexa. Cel putin cand vine vorba de papusa pentru copii de la Konges Slojd vorbim de implicatii multiple in educatia celor mici.

Cu papusa alaturi copiii si bebelusii pot manca mai bine, se vor juca initiind diverse jocuri. Iar parintii pot fi mai mult decat incantati de idee. Este de asteptat sa fie dezvoltata o pasiune pentru acest tip de jucarie.

Ca un manifest pentru calitatea cu care ne place sa ne mandrim - dat fiind ca in stocul nostru avem doar selectii de produse de calitate - papusa aceasta nu face exceptie. Este realizata din vinil,  cu tesatura din bumbac - cum altfel daca nu organic. Are umplutura de poliester reciclat. Are trasaturi atat de frumos realizate, care imita atat de fidel realitatea. Iar datorita acestor materiale si texturile par naturale. Ochii sunt realisti si impresioneaza, sunt si colorati, iar tinuta acestei papusi este adorabila - vintage style, un set cu pantaloni si bluza Pointelle.

La nevoie, curatati usor, cu o carpa umeda.

Lasati copiii sa se joace!

Prin joc si joaca cei mici descopera lumea inconjuratoare si tot ce e fascinant in ea. Prin joaca si mai ales cu o papusa cei mici pot initia joc de rol sau pot face rutina zilnica impreuna. Este adorabila ideea, dar iata ca si benefica lor!

Ati comandat?