forme gel pentru pastrarea temperaturii

Vara inseamna mai multe iesiri la piscina, la picnic sau in general in natura. Inseamna dor de duca in concediu. Cu fiecare iesire in natura tii cont insa de gustari sau chiar de masa pe care bebelusul o serveste. Nu te poti abate de la programul sau de masa.

Cum soarele bata-l vina ar putea fi cauza deteriorarii alimentelor, iti prezentam o solutie: forme din gel pentru pastrarea temperaturii. Chiar daca ai o geanta sau o lada frigorifica, ai mai multe sanse de a patra temperatura rece a produselor si bauturilor.

Forme dragalase de cirese, bine de avut la indemana

Formele cu gel, cherry style de data aceasta, vin in set de 3. Au un aspect realist si culori delicioase, care chiar ne duc cu gandul la savuroasele cirese. Sunt trei nuante diferite de roz, mai deschis si mai inchis. Arata exact ca niste cirese.

Sunt realizate dintr-un material flexibil, de tip EVA, sunt subtiri si usor de folosit. Nici nu cantaresc foarte mult, astfel incat le veti gasi ca fiind practice.

Gelul din interior va mentine o temperatura scazuta a alimentelor timp de 5 ore. Este recomandat sa fie ulterior, din nou, introduse in congelator pentru a se raci. Eficienta lor este dovedita. Pot fi reutilizate, puse langa alimente sau bauturi.

De ce ai nevoie de masuri de acest tip

Sa pastrezi alimentele la o temperatura optima este o necesitate. Vorbim despre nevoia de  a servi anumite preparate la anumite intervale de temperatura - spre exemplu lactatele au risc ca fiind expuse la temperaturi mai ridicate sa se altereze. In alte situatii vorbim si de preferinte proprii. Este cu atat mai placut sa servesti o limonada rece cand soarele este torid. Iata de ce ai nevoie de masuri specifice pentru a mentine temperatura scazuta a alimentelor si bauturilor.

In aceeasi nota, recomandam recipientele foarte bine compartimentate, in care sa poti introduce aceste forme cu gel. Pentru lichide opteaza sa ai termos, fie ca vorbim despre laptele ca gustare sau despre apa.

Set 3 forme cu gel pentru mentinerea temperaturii Konges Slojd - cherry - iata ce trebuie sa stii despre acest produs

Nu sunt toxice! La fel ca toate produsele din stocul nostru si de aceasta data vorbim despre selectii ce se mentin in standardele noastre. Nu sunt realizate din materiale toxice, iar gelul din interior respecta aceleasi reguli.

Nu pot inlocui vreo jucarie pentru bebelus, cu atat mai putin cand vine vorba de jucariile de dentitie. Gelul din interior este cel care mentine foarte bine temperaturile scazute, iar prin stratul subtire de material invelis de la exterior o transfera catre produsele langa care este asezat. Nu spargeti, rupeti sau scoateti gelul din interior. Cu atat mai putin nu lasati bebelusii sa se joace cu astfel de forme cu gel.

In ceea ce priveste intretinerea, aceasta este minima si anume se impune o curatare usoara dupa fiecare utilizare. Nu uitati sa le mentineti in congelator pana la urmatoarea utilizare! Le veti gasi disponibile in gama noastra de noutati, la un super pret!