Grija fata de cel mic nu se opreste niciodata, inca de la prima bataie a inimii cel mic este inconjurat de multa iubire si protectie. De atunci si pana la nasterea sa insa, mai sunt multe etape. Parintii si bunicii mai ales “se dau peste cap” in a-i oferi celui mic tot ce are nevoie inca din burtica. Asa se face ca mama asculta muzica, ii citeste, ii cumpara haine si accesorii. Se pregateste temeinic pentru venirea lui pe lume.

Daca esti pe cale sa devii mamica sau ai devenit deja si inca esti in cautarea patului ideal, atunci trebuie sa arunci un ochi pe acest articol. Vrem sa iti oferim mai multe detalii despre un patut pliabil 2 in 1 si sa iti spunem ca acesta nu este doar un simplu patut, ci mai degraba vine la pachet cu mai multe avantaje, deci poate fi considerat un “patut smart”.

 

Poti dormi si supraveghea bebelusul cu mai multa usurinta

Daca nu esti genul de mamica care sa doarma cu bebelusul in pat, atunci poti opta pentru acest patut. Patutul Joie se regleaza usor oferind un plan inclinat bun pentru digestia bebelusului, se poate balansa cu o singura mana pentru a calma bebelusul, blocandu-se totodata pe loc printr-o singura apasare de buton. Vine la pachet cu 11 ajustari pe inaltime potrivite pentru aproape orice inaltime.

Se potriveste cu majoritatea paturilor, inclusiv divane cu picioare rabatabile reglabile care stau drepte direct pe pat. Poate fi fixat pe pat in momentele in care cel mic are nevoie de toata atentia mamei. Este cu adevarat un accesoriu pe care multe mame il iau in considerare atunci cand vine vorba de siguranta celui mic.

In ceea ce priveste intretinerea lui, tesaturile se pot sterge si curata usor, fara procese complicate. Gemuletele sunt confectionate din tesatura dubla, un fel de plasa care ofera o ventilatie extra. Prin intermediul acestui accesoriu, cel mic are parte de confort si de stabilitate.

Patutul este usor de asamblat si de dezasamblat, se incadreaza perfect in geanta de calatorie inclusa. Cadrul de asemenea este din aluminiu usor, la prima vedere, dar puternic in acelasi timp. Are o forma rotunjita cu laterale moi si captusite care ofera confort sporit si o protectie suplimentara.

 

Patutul este facut sa reziste o lunga perioada de timp

Daca vei dori pe viitor sa folosesti patutul cu un alt bebelus, sau daca doresti sa-l donezi ai in vedere faptul ca acesta este realizat intocmai pentru a servi unui timp indelungat. Il vei gasi foarte practic si vei vedea ca acesta a fost unul conceput in special pentru ca cel mic sa aiba parte de confortul si caldura mamei. Fiind persoana cea mai apropiata, bebelusul va avea nevoie de toata atentia si de acel sentiment de apartenenta.

Magazinul nostru Little Prints are multe produse de acest fel in stoc. Ne straduim constant sa imbogatim stocul cu cat mai multe accesorii de acest fel. Viziteaza-ne online si cumpara de acolo tot ce ai nevoie pentru cel mic.