Atunci cand vine pe lume, bebelusul reprezinta o binecuvantare pentru parintii sai, dar si pentru ceilalti membri ai familiei. Insa, odata cu cel mic, iau nastere si o serie de griji si preocupari privind starea de bine a acestuia. Fiecare parinte isi doreste ce este mai bun pentru copilul sau, incepand cu hrana, lipsa problemelor medicale, dar si a accesoriilor care sa ii faca viata mai usoara.

Mai ales in primele luni de viata cand apar colicile si primii dinti, iti doresti ca cel mic sa nu simta durere sau macar aceasta sa fie diminuata intr-un fel. Dar cum poti face acest lucru? Cu ajutorul unei suzete de calitate care sa faca noptile mai linistite atat pentru bebelus, cat si pentru mamica. Poti alege din gama noastra variata de suzete modelul preferat pentru bebelusul tau. Citeste in continuare mai multe despre ce avantaje insotesc suzetele noastre.

Suzeta Frigg - o serie de beneficii pentru cel mic

Atunci cand vine vorba de suzeta, multi parinti cred ca aceasta are rolul doar de a calma durerile pe care cel mic le are in prima parte a vietii. Insa, nu doar acesta este scopul produselor de acest fel, ci lista de avantaje este ceva mai lunga.

Poate nu stiai pana acum, dar oamenii au folosit inca din cele mai stravechi timpuri metode ce semanau cu suzeta pentru a linisti copiii. Acestea erau concepute din lemn, piatra sau os, iar, ulterior, unii dintre inventatori au adaugat acestor accesorii si inel pentru a le face mai practice. Bineinteles, precursoarele suzetelor aveau o calitate mai slaba fiind, de multe ori inestetice sau cu mirosuri neplacute, insa interesanta este grija oamenilor dintotdeauna pentru binele copiilor.

In prezent, ai la indemana variante moderne de suzete pentru micutul tau, iar una dintre preferatele publicului este suzeta Frigg, pe care o gasesti in oferta noastra si care este realizata din silicon de inalta calitate, concepute in Danemarca. De apreciat este faptul ca aceasta este conceputa pentru diferite categorii de varsta, adaptate special pentru fiecare perioada de dezvoltare a celui mic.

Poti utiliza suzeta Frigg atunci cand vrei sa il adormi cu usurinta pe cel mic sau atunci cand este speriat sau agitat. Suzeta il va face sa devina mai calm si va simti, in acelasi timp, liniste si siguranta.

Digestia este o alta problema cu care probabil ca te confrunti si tu cu copilasul. De aceea, pentru a veni in intampinarea unor astfel de probleme, alege o suzeta de calitate pentru ca cel mic sa nu mai aiba de suferit din cauza burticii.

Plaseaza o comanda online pentru ca bebelusul tau sa se simta bine

In era tehnologiei aproape orice activitate este mai usor de realizat cu ajutorul telefonului mobil si a unei conexiuni stabile la internet. La fel se intampla si in cazul cumparaturilor, ce pot fi efectuate acum doar cu ajutorul catorva click-uri.

Tot ceea ce ai de facut este sa plasezi o comanda cu produsele preferate pentru micutul tau, iar noi ne vom ocupa ca aceasta sa ajunga la tine intr-un timp rezonabil pentru ca bebelusul sa se bucure de accesorii de calitate si, implicit, confort.

Prin urmare, linistea celui mic este pe primul loc in viata oricarei mamici, de aceea pune pret pe materiale de calitate si achizitioneaza o suzeta Frigg, iar cel mic se va simti in siguranta.