Atunci cand se pleaca la drum lung impreuna cu cei mici, parintii sunt cei care se asigura ca celui mic nu ii lipseste nimic. Incepand de la mancarea aleasa cu atentie si continuand cu obiectele care ii asigura igiena, joaca si somnul necesar. In acest articol venim in a va recomanda informatii despre un patut. Ce este asa special la acest patut, poate va intrebati? Ei bine acesta este unul pliabil. Este o solutie ideala pentru acele calatorii lungi.

Joie - patut pliabil este varianta potrivita de accesoriu care poate fi luat pretutindeni. Este confortabil si moale si se poate atasa fara griji langa patul parintilor, pentru ca somnul celui mic sa fie unul sigur, supravegheat de catre mama si tata. Pe toate cele patru laturi, patutul are o captuseala din plasa, acest lucru fiind util pentru acele parti de aerisire, pentru acele parti ce tin de confort.

 Un patut sigur, unul cu un design elegant

Acest patut este unul sigur, ceea ce este bine de stiut de catre parinti. Designul sau este unul simplu care reuseste sa se integreze cu usurinta in orice decor. Pentru acei parinti care doresc sa aiba vizibilitate absoluta asupra celui mic cand se afla in deplasare, acest patut este unul ideal. Se poate atasa cu usurinta langa patul parintilor, asta pentru ca somnul bebelusului sa fie unul vegheat. Modelul este unul modern, cu texturi menite sa incante vizualul si sa se armonizeze cu restul camerei.

Panoul lateral se poate glisa in jos sau in sus rapid si usor, folosind doar o singura mana. Cat despre saltea, aceasta este una detasabila si poate fi folosita atat pentru somn, cat si pentru joaca, atunci cand este cazul. Are un cadru compact si robust, unul care ofera siguranta suplimentara micutului. Patutul are o geanta de transport inclusa.

Toate aceste dotari sunt menite sa ofere parintilor, dar si celui mic toate chestiunile ce tin de siguranta si protectie. Cumparati acest patut si veti vedea ca veti avea parte doar de dotari smart, de unele care vor reusi sa nu treaca neobservate. Grija fata de cei mici nu se opreste niciodata, ea incepe din momentul in care sarcina este descoperita si continua pe tot parcursul vietii, chiar si atunci cand bebelusul se transforma in adult.

Little Prints este magazinul in care puteti avea incredere

Daca va doriti sa explorati intreaga colectie de produse marca Little Prints atunci o puteti face numaidecat in cadrul site-ului nostru oficial littleprints.ro. Va asteptam mereu cu produse dedicate celor mici, dar si parintilor deopotriva. Puteti comanda online, produsul poate ajunge la dumneavoastra chiar a doua zi. Asta pentru ca cel mic sa se poate bucura de el asa de indata.

Va asteptam cu articole menite sa va informeze ca atare, cu produse recomandate care va ajute sa ii oferiti celui mic o crestere si o dezvoltare usoara, asa cum trebuie. Prindeti si reducerile de pret care va ofera prilejul de a  cumpara dar si a economisi in acelasi timp sume de bani importante.