Sedintele foto cu cei mici sunt o incantare pentru ochi si o bucurie pentru suflet. Sunt niste amintiri care raman vesnic. Magia sarbatorilor de iarna poate fi cuprinsa foarte frumos in fotografii, daca alegi o sedinta foto pentru bebelusul tau, alaturi de toata familia, cu ocazia Craciunului.

Ai nevoie de cateva pregatiri inainte totusi. Trebuie sa ai la indemana cateva accesorii care sa completeze perfect aceste fotografii, de preferat ar fi cele in nuante de rosu, pentru a fi in ton cu sarbatoarea. In acest sens gasiti la Little Prints fel si fel de accesorii, articole must-have daca va doriti niste fotografii reusite, demne de a fi puse pe perete in casa.

Cardurile cu mesaj nu trebuie sa lipseasca

Trend setterii nu lipsesc nici din lumea mamicilor si astfel cei mici se bucura de fel si fel de tinute care mai de care mai impresionante si fac astfel subiectul unor poze incredibile. Iata ca trendurile din ultima perioada au adus in atentia mamicilor si aceste carduri cu mesaj.

Gasiti si aici astfel de carduri pe care sunt scrise mesaje dragute ce pot fi adaugate alaturi de bebelus in fiecare poza pe care o face. Fie ca este vorba despre fiecare luna in care se poate observa cat de mult a crescut sau despre sedinta foto de Craciun.

Cardul pe care este scris mesajul “My First Christmas” este o completare perfecta langa bebelusul care doarme linistit in patutul din lemn, inconjurat de paturici moi si un cadru decorat ca pentru Craciun. 

Little Prints

Iarna se poarta rosu!

Alaturi de aceste accesorii ce pot fi adaugate in cadrele cu cel mic, nu uitati de tinuta bebelusului. Rosu este o culoare reprezentativa pentru Craciun, deci de la sedinta foto hainutele rosii nu trebuie sa lipseasca si nici accesorii de aceasta culoare.

In contrast cu albul imaculat sau langa pomul decorat, cel mic va iesi cu siguranta in evidenta, atat datorita hainutelor, cat si a dragalaseniei lui. Gasiti pe site si sosete rosii, cu fundita, perfecte pentru un cadru elegant. O fundita sub forma de clama pentru par este, de asemenea, un detaliu dragalas.

Bentite dragalase, perfecte pentru printese

Micile printese se pot bucura chiar si de bentite, turbane, bonete sau banderole dintre cele mai dragalase, care sa le completeze perfect tinutele si implicit pozele de la sedinta foto. Alaturi de o rochita alba ca zapada se potriveste perfect o pereche de cizmulite rosii, asortate cu o banderola rosie cu buline albe.

Turbanele sunt de asemenea atat de apreciate pentru ca sunt practice pentru atunci cand ies afara, dar pot fi si potrivite pentru sedinta foto. Acesta incadreaza perfect fata micutei si ii scoate in evidenta obrajorii, ochii si buzele - pe scurt pozele vor surprinde perfect chipul senin si inocent al copilului.

Nu ezitati sa descoperiti si categoria de bentite elegante pe care le veti adora. Simple, cu fundite sau mai elegante, cu flori de diverse nuante. Orice model alegeti cu siguranta vor deveni indispensabile pentru orice iesire din casa si cu siguranta prezenta in albumul foto pentru Craciun.

Let it snow! Iarna aceasta si bebelusii poarta rosu la sedinta foto de Craciun! Va asteptam in cadrul site-ului nostru pentru a alege accesoriile perfecte.