Am discutat in articolele anterioare despre importanta diversificarii si cat de importante sunt bolurile si tacamurile pentru bebelusi. Instinctul de mama te va ajuta negresit sa alegi tot ce este mai bun pentru copilul tau si sa ii oferi toata dragostea de care are nevoie pentru a creste sanatos si voios. Se intampla ca, de multe ori, sa planga si sa nu stii de ce. Este proaspat schimbat, l-ai hranit, suzeta o are la indemana si totusi este agitat si plange.

Orice mamica va trece pe aici si chiar daca sunt perioade care va ingrijoreaza si v-ati dori ca micutul sa vorbeasca si sa spuna ce il doare, trebuie sa stiti ca instinctul matern va va veni in ajutor de multe ori atunci cand aveti nevoie! Aveti incredere!

Si totusi, daca cel mic ar vorbi, ce si-ar dori? Ce ar vrea sa stie mama lui?

“Draga mea mamica, iti multumesc ca in permanenta ai grija de mine si ca imi oferi siguranta si iubirea neconditionata. Uneori plang pentru ca ma doare burtica, probabil din cauza colicilor, insa sa stii ca suzeta de la Little Prints ma linisteste.

In curand incepe diversificarea si abia astept sa gust noi alimente, sa le descoper si sa ma joc cu ele. Cred ca ma voi bucura foarte mult si va fi o adevarata provocare.

Draga mamica, am observat ca tu si tati aveti niste farfurii mari si frumoase, la fel si tacamurile. Insa cred ca sunt prea mari si grele pentru mine si nu cred ca ma voi descurca. Mi-as dori si eu ca prima mea lingurita de bebelus si bol sa fie usoare si frumoase, asa ca de bebelus.

Stii ca nu ma descurc sa le tin prea bine in mana, desi sigur voi avea instinctul sa le prind si eu. Probabil ca va veni si etapa in care ma voi hrani singur si mi-as dori, draga mamica ca aceste tacamuri sa fie mai mici, colorate, usoare ca sa nu ma lovesc si sa le pot duce singur la gura. Stiu ca nu iti place atunci cand eu plang sau cand sunt agitat, insa mai stiu ca tu vei fi acolo in permanenta langa mine si astfel ca teama mea dispare.

Asadar, draga mama, abia astept sa gust noi alimente, sa stau si eu la masa cu voi si sa am propriile mele farfurii si tacamuri. Sa stii ca atunci cand sunt bucuros, voi da mult din manute si probabil ca voi da ceva mancare pe jos. Insa altfel nu stiu cum sa imi arat recunostinta fata de tine ca ai grija de mine mereu. Sper sa nu fii prea suparata pe mine.”

Mamici, alegeti intotdeauna produse de calitate pentru prichindeii vostri

Calitatea este cea care va face diferenta de fiecare data. Cel mic va fi fericit atunci cand este in siguranta. Tocmai de aceea exista produse speciale pentru ei. Alegeti-le cu atentie.

Va vom intampina mereu cu produse noi, create cu atentie si dragoste pentru bebelusi pentru ca stim cat de mult conteaza calitatea pentru siguranta lor. Accesati Little Prints si bucurati-i pe cei mici.