Sunteti din ce in ce mai preocupati de calitatea lucrurilor pe care le folositi. De aceea, noi venim in sprijinul vostru cu selectii de produse de calitate. Iar de data aceasta este vorba despre caserolele de silicon. Sunt cele care va fac munca mai usoara in bucatarie, cand preparati sau chiar serviti masa celui mic.  

Apreciati simplitatea si puneti accent pe stilul practic

Exista atat de multe produse din plastic, caserole mici, mari, medii si asa mai departe. Unele cu capac, unele mai adanci ca altele. Plasticul este insa unul din materialele de temut pentru orice parinte. In componenta sa sunt adesea compusi toxici care pot afecta sanatatea copiilor. Va oferim insa o alternativa sanatoasa si anume produsele din silicon. Fie ca le veti folosi pentru a depozita mancarea sau a o servi, cutiile din silicon sunt perfecte.

Sunt usoare si flexibile si astfel vor fi un mare avantaj ca le puteti depozita usor si le puteti  lua cu voi, oriunde ati merge. Pentru ca de vreme ce bebelusul se obisnuieste cu un obiect, isi va crea o rutina care il linisteste. Va accepta oricand mancarea, chiar daca nu o va mai servi acasa, asa cum obisnuia.

Compartimentate practic, aceste cutii sunt prevazute si cu capac, ceea ce ajuta in ceea ce priveste depozitarea. Inchideti totul sub capac, lasati in frigider si mancarea va ramane proaspata mai multa vreme si fara ca mirosul diverselor produse din frigider sa patrunda in acestea.  

Utile si cand incalziti mancarea! 

Rezista la temperatura de incalzit in cuptorul cu microunde, puteti congela mancarea, le puteti curata in masina de spalat vase. Siliconul din care sunt realizate aceste recipiente este rezistent si non toxic.  

Si stim cum sunt cei mici. Sunt mofturosi si isi doresc aproape de fiecare data altceva decat ceea ce au primit. Mancarea pe care ati preparat-o cu drag si care v-a consumat insa timp, poate fi servita la urmatoarea masa. Scenarii de acest gen sunt frecvente. Iata cat de utile va sunt aceste caserole din silicon.

Parintii zilelor noastre vor aprecia cutiile din silicon

Multe s-au schimbat de-a lungul timpului. Noua generatie de parinti apreciaza mai mult ca oricand stilul practic. Sunt mai dinamici si cauta mereu solutii la orice. Cutiile din silicon se pliaza din cateva miscari, pot fi indoite, inghesuite in orice sertar sau in valize, cand sunteti in deplasari cu familia. Se pot curata usor, pot fi folosite pentru depozitat mancarea in frigider sau congelator. Si au doar cateva grame! 

Iar pentru ca fiecare masa este o joaca de copil, mai ales la primele luni de diversificare veti avea in vedere sa prezentati mancarea intr-un mod fun, atractiv si interesant, am pregatit pentru voi si o varietate de culori ale acestor cutii din silicon.

Asortati masa cu tacamurile potrivite, cautati o bavetica potrivita preferintelor cromatice ale celui mic si aveti toate sansele sa faceti din ora de masa una mai fun ca oricand! Si veti putea lasa totul in seama noastra!