papucii rosii de interior

Iata ca a sosit si acea perioada din an pe care o adoram, care ne fascineaza cu lumini, decor de poveste si cu toate semnificatia sa. Pentru cei dintre voi care sarbatoresc primele sarbatori de iarna alaturi de bebelus avem pregatite cateva sfaturi si recomandari.

Intre traditie, superstitie si dorinta de a face aceste evenimente speciale

Se spune despre noaptea trecerii dintre ani ca ar trebui sa purtam ceva nou si mai ales rosu. Astfel vom avea parte de noroc in noul an. Asa sa fie oare? Nu este un mare chin sa puneti la punct asta, de vreme ce rosul este culoarea de sezon. Cu siguranta veti gasi optiuni pentru a imbraca bebelusul asa cum va place.

Sugestii: banderola rosie, un accesoriu perfect pentru fete, papucii rosii de interior sau caciula rosie. 

Nu plecam la party fara o jucarie

Indiferent de varsta, copiii au programul lor. O rutina care complica situatia cand vine vorba de petrecerea dintre ani. Chiar si daca vorbim doar de o masa festiva, pentru distractia celor mici ar trebui sa aveti jucarii la purtator. In acest sens recomandam: un puzzle copii sau decoratiune de brad in forma de dinozaur, pentru marii iubitori de animale.

Masa de Revelion, pe baza de peste

O alta traditie spune despre ce ar trebui sa mancam de Revelion: sa fie peste, pentru ca ne vom feri de probleme lin ca peste in apa, sa fie struguri pentru noroc in fiecare luna, sa fie totul stropit cu vin spumant pentru ca si noi ca si bulele sa ne ridicam la suprafata indiferent de greutatile vietii.

Ce ne facem cu cei mici care au un meniu aparte? Caserolele speciale, din silicon, vor pastra foarte bine ceea ce ati preparat pentru masa copilului!

Lumanari aprinse, o alta superstitie

O alta superstitie destul de des intalnita spune ca in noaptea de Revelion vom tine aprinse lumanari si daca acestea nu se sting, e semn de an bun, cu liniste. Cert este ca lumanarile sunt motiv des intalnit in lista de superstitii. Vorbim despre lumanarea care ne insoteste la cununie, la botez, practic la orice eveniment important din viata noastra. Asadar lumanarile pot fi si acum prezente, mai cu seama pentru ca acest moment festiv inseamna si multe decoratini luminoase.

Primul Revelion impreuna nu se uita niciodata

Cu toate acestea, daca bebelusul este agitat si mofturos, daca planurile nu va ies asa cum va doreati asta nu inseamna ca trebuie sa interpretati totul. Avem si alte ocazii pentru a ne bucura de momente frumoase impreuna.

La fel de bine puteti crea un moment unic in prima zi din an. Ce ati spune de un mic dejun altfel sau de un brunch cu wafe? Iar noi avem si aparatul necesar pentru asta! Cei mici se vor bucura de desert si mai mult decat atat, poate ca vor ramane cu amintiri unice ale acelui an.

Daca inca nu v-ati facut toate planurile pentru aceasta perioada nu uitati ca in stocul nostru inca sunt multe produse noi de descoperit. Delectati-va cu un carucior pentru papusi, cu bentite colorate si cu suzete scaldate in culori ca din curcubeu. Toate acestea sunt in categoria noutati.