Bebelusii sunt atat de fragili cand se nasc incat unii chiar traiesc teama de a-i atinge. E bine totusi ca functioneaza unele instincte naturale si astfel parintii nu au acest blocaj in fata celui mic. Este intr-adevar o grija extraordinara pe care o vor manifesta fata de bebelus. In numele acestei griji, vor opta implicit pentru pernele pentru protectie, asezate pe lateralele patutului.

Cand, unde, cum si de ce ati avea nevoie de acest produs, aflati in randurile ce urmeaza.

Protectiile laterale pentru patutul bebelusului

Vorbim despre un soi de perne sau saltele subtiri, plate, de mici dimensiuni, lungi si la capete cu sistem de prindere - adesea este vorba de snur, pentru ca este simplu, practic si fara risc de accidente.

Concret, protectiile laterale ale patutului captusesc toata zona unde este grilajul. Neacoperite, acestea sunt un pericol in plus pentru bebelus si asta pentru ca isi poate bloca mainile, picioarele, capul intre elementele din lemn.

In primele luni de viata bebelusul are risc de moarte prematura si subita. Daca mai adaugam si grija in ceea ce priveste patutul sau, este destul de coplesitor pentru orice parinte.

Avantajele de folosire ale protectiilor pentru patut

  • Extra confort termic

In functie de zona in care amplasati patutul, curenti de aer rece ar putea trece la nivelul capului bebelusului, atunci cand acesta este in patut. Asadar, cu acele protectii laterale va fi creat  confort sporit. Imaginati-va acel loc calduros ca un cocon in care bebelusul se va odihni, deci este perfect!

  • Protectie completa

Lateralele patutului pot fi acoperite si multa vreme nu mai aveti batai de cap cu privire la acest lucru. Nu depinde de o varsta anume la care sa le dati jos, nu sunt greu de intretinut. In plus, cand bebelusul devine mai nazdravan si tot mai plin de energie, miscarile sale nu inseamna riscul de a se lovi de laterale. Se va lovi de o perna moale, ce atenueaza socurile, nicidecum de cadrul suport al patutului.

Cand le montam si cum facem asta

Destul de simplu. De altfel atunci cand pregatim patutul bebelusului protectia aceea pe laterale este parte din lista de griji. Este completarea absolut necesara, pe care nu ar trebui sa o subestimati, chiar daca in primele sale luni de viata bebelusul se misca putin si este mic, nu ocupa tot spatiul din patut.

De montat este la fel de usor. Practic odata asezate, aceste perne se vor imbina la capete prin innodarea unui snur.

Veti gasi in stocul nostru acest tip de produs, disponibil imediat. Este de la Konges Slojd si vine in diverse printuri si culori. In functie de cum amenajati camera celui mic, in functie de cum va doriti sa creati povestea magica a venirii pe lume noului membru de familie, alegerea paletei cromatice este un pas important in designul de interior.

V-ati hotarat asupra acestui produs? Nu uitati ca puteti comanda rapid, din pagina noastra - www.littleprints.ro. Descoperiti si noutatile, mereu adaugate in categoria special dedicata!