Viata alaturi de un bebelus inseamna casa plina cu lucrurile pentru cel mic si o viata plina cu experiente noi si fericire. Mamele stiu foarte bine ca sunt atat de multe lucruri necesare pentru un bebelus si se pregatesc din timp cu achizitionarea acestora. Atentia la detalii este foarte importanta, pentru ca fiecare detaliu conteaza.

Vorbim aici despre materialele din care sunt confectionate toate produsele pentru copii, despre designul lor si despre confortul pe care il ofera. Iata ca pe lista de cumparaturi cu lucruri esentiale pentru un bebelus se enumera si saltelutele portabile pe care le poti gasi si la noi pe site.

Saltele portabile - accesoriul must have pentru orice plimbare sau vizita

Cu siguranta stiti ca bebelusii sunt fiinte foarte sensibile care trebuie protejate cat mai mult sa nu ia contact cu diverse suprafete neigienizate, sa stea in locuri in care temperatura este una potrivita si asa mai departe. Asta pentru ca dupa 9 luni petrecute in pantecul mamei, ocrotit, pentru un bebelus este o foarte mare schimbare viata extrauterina.

Din acest motiv saltele portabile care fac parte din categoria noastra - littleprints.ro - de noutati pot fi acel accesoriu must have pentru orice plimbare din diverse motive precum:

-Confort sporit pentru copil: oricand plecati de acasa alaturi de bebelus se poate intampla ca scutecul acestuia sa trebuiasca schimbat. Astfel ca pe o saltea portabila Lemon spre exemplu poti aseza copilul astfel incat sa stea cat mai confortabil si lejer, oriunde este asezata.

-Nu ocupa mult spatiu: poti lua oricand in geanta cu lucruri necesare pentru copil o astfel de saltea pentru ca nu ocupa mult spatiu. O poti plia si strange cu ajutorul unei capse.

-Curat si igienizat: nu poti aseza bebelusul pe orice suprafata. Astfel ca o saltea de acest gen ofera siguranta ca nu ia contact cu diverse suprafete neigienizate, de unde ar putea prelua anumite bacterii. In plus, este o varianta mai potrivita decat o simpla patura deoarece este mai groasa salteaua si mai confortabila.

-Mereu la indemana: acasa ai unde schimba copilul, ai diverse locuri probabil in care il poti aseza. Astfel ca salteluta portabila poate fi mereu pregatita in geanta. O ai la indemana oricand, fiind acel accesoriu practic pentru orice mama.

Modele dragalase, designuri atractive

Asa cum v-am obisnuit de fiecare data, produsele premium pe care le gasiti pe site-ul nostru sunt atat utile, dar au si un design atragator, inedit. Astfel ca si in materie de saltele portabile puteti alege dintre variante precum Lemon sau Petales.

Acestea au marimea de 70 cm atunci cand sunt extinse si le puteti folosi inca din primele zile de cand se naste copilul pana ce nu mai are nevoie de scutece. Poate fi acel accesoriu pe care il comandati si pe care il folositi timp indelungat.

Saltelele portabile sunt realizate din bumbac organic si au acoperire hidrofuga. Poti vedea mai multe informatii despre acestea la fiecare saltea in parte pe site-ul nostru unde te invitam sa descoperi si alte produse.