Ati ajuns la etapa de diversificare. Este uimitor cat de repede trece timpul. Acum in aceasta noua etapa, cateva lucruri se schimba. Apare  in rutina zilnica si bolul de mancare, tacamul este necesar. Dar cum ar fi sa va folositi de un singur accesoriu in acest sens? Va prezentam solutia practica, setul de doua pungi reutilizabile din silicon, pentru hranire.

Ce este si cum se foloseste punga de hranire Konges Slojd

Sunt pungi special create si, foarte important, reutilizabile. Acestea pot fi folosite in cazul copiilor diversificati clasic, cu piureuri diverse. Asta pentru ca pasta de tip smoothie poate fi servita din astfel de recipiente.

Pentru folosire nu este nimic complicat. Recipientul de tip punga se va umple cu acel continut de hrana, iar pentru portionare este de ajuns sa fie stransa punga. O mica cantitate ramane pe  lingura din dotare si iata cat de practic si de usor puteti servi mancarea celui mic.

Disponibile in doua variante de culoare, cu o forma baby friendly astfel de pungi reutilizabile pentru hranire cu lingurita sunt minunate. Reduc considerabil numarul de dispozitive, de accesorii si produse ce vor fi folosite pentru a prepara si servi mancarea bebelusului. Ceea ce ne conduce la urmatoarea parte avantajoasa.

De ce un astfel de recipient merita ales

  • Ideal pentru calatorii

Bebelusii se invata cu o rutina si lui ii este in unele cazuri extrem de greu sa faca trecerea la alte obiceiuri. Asadar daca ii place modul in care a fost servit primele dati, sunt destul de multe sanse sa refuze mancarea daca aceasta nu arata la fel sau nu este servita la fel. Cand plecati in calatorii acest recipient este usor de avut la indemana. Sau pur si simplu cand plecati in deplasari sau sunteti la plimbare, il veti folosi practic.

  • Ideal pentru primele luni de diversificare

In primele luni de diversificare bebelusul gusta si testeaza diverse texturi si arome. O masa din cele de peste zi nu va fi inlocuita de hrana solida. Putem estima ca serveste intre doua si cinci lingurite de mancare. Cantitatea va creste gradual, pe masura ce si el creste si are lista de alimente una mai permisiva.

Pentru cele cateva inghitituri de mancare nu veti mai folosi multe recipiente. Unul doi din unu este mai practic, nu-i asa?

  • Usor de folosit si sigur

Cu un astfel de recipient, oricine se poate descurca. Oricat de tematori am fi in legatura cu portia lui bebe, totul este tinut sub control - cantitatea de hrana nu va depasi cupa linguritei, nu poate fi stoarsa toata cantitatea de hrana o data, mizeria este redusa la minim. Asadar cu maxima incredere poate fi folosita punga pentru hranire.

Asadar, pentru cei convinsi sa testeze sau pentru cei care abia asteapta sa diversifice si culoarea acestui recipient 2 in 1, stocul nostru este la un click distanta. Puteti comanda rapid, cautand pungile reutilizabile pentru hranire, cu lingurita inclusa, in gama de produse noutati.

Pofta buna bebelusilor!