cutie multifunctionala suzete

Atunci cand exista un bebelus in casa, exista implicit si anumite temeri, griji si ganduri ce tin de siguranta lui. Aceste griji sunt cu atat mai intensificate daca cel mic este primul nascut, iar parintii sunt la prima experienta. Consulta carti, citesc bloguri si se sfatuiesc cu cu prietene care deja au experinta, dar toate acestea nu sunt eliminate cu usurinta. Este vorba in fond despre o experienta unica, in cazul tuturor parintilor. Daca un bebelus se comporta int-un fel, asta nu este valabil si pentru ceilalti doi.

Te regasesti si tu in randurile de mai sus si esti o tanara mama care citeste asta in timp ce bebelusul tocmai a adormit? Atunci venim la tine cu o recomandare de produs pe care s-ar putea sa o simpatizezi. Este vorba despre o cutie multifunctionala suzete. Acesta te ajuta sa pastrezi in siguranta suzetele celui mic si sa nu le cauti mereu atunci cand ai nevoie de ele.

O cutie multifunctionala utila pentru drumuri lungi

O astfel de cutie este un accesoriu care te va servi in multe feluri. O poti lua cu tine in parc, pentru a avea suzeta in permanenta cu tine sau poate fi folosita ca si cutie de sterilizare. Recomandarea noastra este insa sa alegi sterilizarea suzetelor doar din silicon, nu si a celor din latex de cauciuc natural.

Cutia BIBS vine cu un suport special in care se poate depozita doar o suzete. Acesta poate fi scos cu usurinta, iar in cutie pot fi puse dupa caz mai multe suzete. Un suport multifunctional care te poate ajuta sa depozitezi suzetele celui mic intr-un loc ferit de factorii externi. Aceasta poate fi curatata manual, dar si la masina de spalat vase. Intretinerea ei nu iti va lua mult timp, intocmai ca tu sa ai ai la dispozitie mai mult timp cu bebelusul.

Primele luni din viata unui bebelus pot crea panica pentru parintii aflati la inceput de drum, dar cu ajutorul unor produse speciale, procesul poate fi usurat. Toate aceste temeri vor trece odata cu timpul, dar pana atunci este bine ca acestia sa aiba un ajutor in plus din partea magazinului nostru.

Alege si o suzeta marca Bibs ca sa completezi colectia

Cand vine vorba de suzete, niciodata nu sunt prea multe. Iti propunem sa incerci si una dintre suzetele noastre din marca Bibs. Gama este una populara si recunoscuta intocmai pentru calitate si pentru design. O suzeta Bibs intr-o culoare pastel sau una mai indrazneata cu siguranta ii va atrage atentia celui mic si il va face curios. In plus de asta, tu vei avea un stoc divers de suzete pe care sa le folosesti prin rotatie.

Te asteptam sa consulti magazinul nostru online si sa faci un research printre categoriile care iti starnesc interes. Alege produse calitative pentru cel mic si bucura-te in acelasi timp de preturi competitive. In categoria noastra de Reduceri gasesti mereu oferte de pret la unele dintre cele mai populare produse. Convinge-te de acest lucru si cumpara ce ai nevoie pentru cel mic.