Odata cu venirea anotimpului rece, pielea noastra are nevoie de o ingrijire suplimentara. Temperaturile reci si factorii acesteia ne modifica rutina de ingrijire. Aceasta trebuie sa contina lotiuni si creme speciale pentru a obtine acel efect de piele hidratata tot timpul. Cum in aceasta perioada soarele isi face aparitia mai rar, trebuie sa compensam cumva lipsa lui. Atat noi ca adulti, cat si cei mici.

Pielea celui mic trebuie protejata si tratata corespunzator pe toata durata toamnei. Pe langa hainutele care ii asigura caldura si lejeritate, aplicarea unei lotiuni sau a unei creme special concepută pentru ei, este un lucru recomandat.

Absorbtie rapida pentru un efect imediat

Iti punem la dispoziție un lapte de corp special conceput pentru ca puiul tau sa aiba o piele moale la atingere din cap pana in picioare. Avand caracteristici speciale ce permite o absoarbere usoara, nu trebuie sa-ti faci griji ca ii va pata hainele celui mic. Este realizata din ingrediente cu proprietati organice. De asemenea, alegand acest produs din gama Mushie Organic, disponibila la Little Prints ai certitudinea ca nu provoaca leziuni sau alergii.

Poti folosi cu incredere lotiunea special creata pentru pielea celor mici. Avand carateristici de ingrijire si de protectie impotriva factorilor externi, aceasta nu incarca pielea, lasand o atingere catifelata in urma folosirii.

Protejeaza-i pielea de la o vârstă fragedă

Aceasta nu are miros, intocmai pentru a favoriza procesul de patrundere in piele. Cel mic va fi incantat de aceasta si credem ca noi ca o vei recumpara dupa prima utilizare. De asemenea, este potrivita pentru o utilizare frecventa. Se foloseste doar pentru uz extern.

Este important sa avem grija de pielea celor mici inca de la varste mici, pentru a nu favoriza aparitia pielii uscate. Cu cat acordam mai multa ingrijire acesteia, cu atat cel mic va creste avand o piele curata si atent ingrijita. Avand o rutina stabilita inca de mic, pe viitor isi va dezvolta acest simt al protectiei si al ingrijirii in perioada temperaturilor mai reci.

Little Prints, un magazin online in care poti sa ai incredere

Nu ezita sa incerci si celelalte produse disponibile la Little Prints perfecte pentru aceasta perioada. Asigura-i un somn si o calatorie in tara viselor cat mai confortabila avand la indemana museline si pilote alcatuite dintr-un material special, ideal pentru beblusii mai sensibili.

La noi, calitatea produselor este garantata si este mereu un factor ce ne defineste. Ne dorim un proces cat mai usor, atat pentru copii, cat si pentru parinti. Stim cate griji vin la pachet in primele luni de viata ale unei noi mamici. Intrebari peste intrebari si indoieli despre toata experienta, de aceea achizitionand produsele premium disponibile in cadrul magazinului nostru online nu trebuie sa mai stai cu griji pentru acestea. Sunt testate si verificate intotdeauna pentru a nu prezenta niciun risc in folosirea lor.

Pe site-ul nostru littleprints.ro, in gama pentru ingrijire a celui mic sunt disponibile produse ce te ajuta sa faci fata cu brio provocarilor de peste zi. Preturile acestora sunt accesibile, iar produsele vin intr-o gama variata cu diverse modele armonioase.