In fiecare zi ne dorim sa fim cat mai practici si eficienti avand in vedere ca timpul este o resursa atat de pretioasa pentru fiecare dintre noi. Inca de la primele ore ale diminetii devenim activi: ii pregatim pe cei mici pentru gradinita sau scoala, le facem pachetul zilnic cu micul dejun sau pranzul. Ne grabim sa ajungem la job si incercam sa ne finalizam task-urile zilnice pentru a ne incadra sa ii luam pe cei mici de la gradinita sau scoala. Facem asta zi de zi de luni pana vineri si ne asiguram ca in lipsa noastra, copii au mancat ceea ce le-am pus la pachet, au avut o zi productiva si au invatat lucruri noi.

Mesele zilnice joaca un rol important pentru fiecare dintre noi, insa mai cu seama pentru cei mici. Cu cat au o masa mai bogata cu atat se vor dezvolta corespunzator. Astfel ca pachetul zilnic ar trebui sa contina mai multe alimente bogate in vitamine si nutrienti.

Cat de importante sunt caserolele si pe care le alegem

Suntem obisnuiti ca in fiecare zi sa facem aceleasi lucruri fara sa realizam printre altele cat de importante sunt recipientele din care cei mici isi vor savura gustarile. Este important sa alegem acele caserole practice, de calitate, iar daca sunt compartimentate, cu atat mai bine.

Sunt cele care pastreaza mancarea intacta pentru un mic dejun sau pranz delicios. In plus, le achizitionam pe cele care sunt usor de desfacut pentru ca celor mici sa le fie cat mai usor.

Renuntati la caserolele din plastic! Optati pentru cele din silicon

Realizam faptul ca plasticul este un material toxic atat pentru sanatatea noastra cat si pentru mediul inconjurator. Continutul dintr-o caserola din plastic va fi afectat mai ales daca este la o temperatura mai mare. Asta pentru ca acest material elimina substante toxice, iar ulterior noi le consumam. Tocmai de aceea caserolele din silicon sunt o optiune mult mai buna si mai eficienta.

In gama noastra veti gasi caserole din silicon compartimentate, ideale atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Le puteti achizitiona in forme si dimensiuni diferite in functie de nevoi si necesitati.

Sunt de asemenea si practice, usor de desfacut unde veti putea putea mai multe sortimente si feluri de gustari. Ideale pentru a pastra mancarea intacta, fara a se varsa sau deteriora.

Caserole din silicon, pentru zile practice si usoare

Recomandam astfel de caserole nu doar pentru faptul ca sunt realizate din materiale de calitate ci si pentru ca sunt foarte practice.

Ideale si pentru calatorii, drumetii, nu doar pentru job, scoala sau gradinita. In plus, sunt sigure pentru a fi depozitate in frigider, congelator si se curata foarte usor in masina de spalat vase.

Asadar, descoperiti gama noastra de caserole din silicon si bucurati-va atat voi cat si copiii de un mic dejun sau pranz delicios. Gama vasta de unde veti putea alege culoarea si forma preferata. Au un design, iar cei mici le vor adora.