Atunci cand familia se mareste, apar modificari in ceea ce priveste interiorul casei, dar si interiorul masinii deopotriva. Daca planuiesti sa pleci in prima vacanta impreuna cu cel mic, atunci ai nevoie cu siguranta de un scaun auto care reuseste sa il mentina pe cel mic in siguranta. Ca de fiecare data, in cadrul magazinului nostru vei gasi produsele de care ai nevoie, produse dedicate celui mic, dar si parintilor, pentru a se asigura ce celui mic nu ii lipseste nimic.

In acest articol va prezentam mai multe informatii despre Joie - scaun auto pe care trebuie sa-l achizitionezi asta daca vrei ca cel mic sa cunoasca lumea mic fiind. Acest scaun auto este dotat cu anumite caracteristici speciale, detalii de lux care il fac sa iasa in evidenta de fiecare data cand il folosesti. Este un accesoriu pe care cel mic il va folosi pana la 12 ani. Cum asa, te intrebi? Bebelus sau copil mai mare fiind, tu vei putea folosi acest scaun pentru el, pentru a-l stii in siguranta.  

De ce sa optezi pentru acest scaun?

Mai intai trebuie sa stii cont de centurile de prindere reglabile. Acestea se potrivesc copiilor pana la 19,5 kg sau 105 cm, distribuind forta pe cele mai puternice parti ale corpului si eliminand riscul de alunecare in cazul unui accident. Centura cu utilizare extinsa ii mentine pe copii pozitionati in siguranta pe tot parcursul calatoriei cu masina, chiar daca sunt agitati sau dorm.

Panourile laterale AutoAdjust™ se largesc automat atunci cand se ridica tetiera, fapt ce-i ofera micutului mai mult spatiu pentru umeri pentru a sta confortabil in scaunul auto. Cel mic aflandu-se in crestere nu se va simti inconfortabil pe masura ce atinge noi inaltimi.

Functiile speciale pentru bebelusi, copilul poate trece de la scoica auto la scaunul i-Plenti datorita insertului din partea inferioara a corpului, care asigura o potrivire confortabila si sigura, chiar daca pasagerul este unul mic. Pur si simplu scoti insertul si reglezi tetiera pe masura ce copilul creste, astfel incat sa se poata bucura de o calatoriie sigura.

In ceea ce priveste intretinerea scaunelor, acest lucru se face cu usurinta. Husele sunt unele lavabile, care se pot spala la masina si care se detaseaza rapid pentru un proces de curatare rapid. Scaunul vine la pachet cu un sistem care economiseste spatiu in vehiculele compacte. Suportii magnetici pentru catarame fac ca prinderea centurilor sa se faca intr-un mod rapid.

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul oficial Little Prints

Daca iti doresti sa vezi poze cu acest scaun si sa citesti mai multe despre acesta poti sa accesezi site-ul oficial Little Prints. Gasesti acolo si oferte de pret cu anumite produse pe care le poti alege pentru cel mic. Descopera-le pe toate si alege ceea ce crezi de cuviinta.

Conteaza intotdeauna pe acest magazin pentru produse de buna calitate, unele pe care cel mic le va folosi mult timp de acum incolo si care te vor face sa-ti spui ca ai investit bine.