Perioada diversificarii vine cu pasi repezi in viata fiecarui copil si parintii vor sa se bucure cat mai mult de fiecare etapa de crestere. Totusi diversificarea poate fi o adevarata provocare. Numai ca noi - Little Prints - suntem alaturi de voi, dragi parinti, ca de fiecare data si va punem la dispozitie diverse produse special create in acest sens.

Astfel ca va aducem in atentie de aceasta data seturile pentru diversificare Bear. Nou aparute pe site, aceste seturi sunt tot ce aveti nevoie pentru a-i face pe cei mici sa incerce noi gusturi si texturi, sa isi schimbe rutina de masa. Orice schimbare din viata unui bebelus poate fi un motiv de suparare pentru el, un disconfort. Motiv in plus pentru care veti vrea sa luati deciziile potrivite inca de la inceputul perioadei de diversificare.

Bear - Setul complet pentru diversificare

Cu un design dragalas si interesant, asa cum sunteti si obisnuiti, seturile Bear nu trebuie sa lipseasca din casa voastra. Asta pentru ca respecta toate criteriile necesare astfel incat sa fie potrivite pentru cei mici. Materialele din care sunt confectionate toate aceste produse sunt netoxice si special alese. Plus ca au un design atractiv care ii atrage pe cei mici.

Copiii vor invata ca prietenul lor ursulet este alaturi ori de cate ori iau masa, iar daca termina tot din farfurie ii pot vedea chipul ursuletului. Puteti alege seturi Bear in diverse nuante precum olive, island sea, latte, rose si multe altele in functie de preferintele pe care le aveti.

Seturile Bear contin:

1.Bol cu ventuza

Bolul cu ventuza poate fi ideal pentru diverse gustari pe care le oferiti copiilor. Un mare avantaj de care aveti parte este faptul ca dispune de o ventuza la baza. Astfel copilul nu va ridica bolul si nu va rasturna toata mancarea peste tot in jur, in special daca este vorba despre diverse gustari.

Daca ii oferi biscuiti, cereale sau alte alimente de acest gen nu risti sa faca mizerie in casa de fiecare data cand ia o gustare. Are o forma draguta, de ursulet, ceea ce face acest bol sa fie mult mai repede acceptat de cei mici. Nu mai exista tendinta de a impinge bolul cu mancare atunci cand ii este oferit, pentru ca vede forma draguta ce se aseamana cu o jucarie.

2.Farfurie cu capac

Farfuria din set este divizata si are capac inclus. Farfuriile divizate pot fi considerate un As din maneca. Asta pentru ca prezinta alimentele intr-un mod mult mai frumos si ii face pe bebelusi sa incerce din toate sortimentele de mancare pe care le au in farfurie.

Chiar daca un aliment nu ii este pe plac, poate incerca unul dintre celelalte. Plus ca puteti depozita foarte simplu in frigider farfuria pe care o acoperiti cu capacul.

3.Tacamuri

Tacamurile sunt create special astfel incat cei mici sa le poata prinde cat mai usor. Au o forma speciala si dimensiuni mici, perfecte pentru bebelusi. Ofera tot confortul necesar si faciliteaza prinderea.

Va asteptam in cadrul site-ului nostru littleprints.ro pentru a descoperi toate seturile de diversificare alaturi de celelalte produse.