Din momentul in care incepeti etapa diversificarii parca tot ce stiati despre bebelusul vostru este acum schimbat. Incep mofturile, eschivele, nu doreste sa consume ce ii oferiti si frustrarea ca cel mic nu va fi hranit corespunzator si suficient macina mintea oricarui adult. Sunt multe motive pentru care cei mici refuza in prima faza mancarea solida.

Cert este ca sunt metode sa ii atrageti si sa le faceti aceasta trecere una mai facila. Spre exemplu suzeta pentru fructe este o idee buna pentru a-i servi una din gustarile de peste zi. Arata ca o suzeta tipica, dar este intr-o forma mai generoasa, are maner si face ca servirea de fructe, legume, piureuri chiar si de carne sau alte combinatii sa fie o placere. In plus, faptul ca cel mic se va hrani singur il va incanta la maxim. Cel putin primeste o incurajare de a-si exersa independenta.

Iata 3 motive pentru a alege o suzeta pentru fructe:

#1 Usor de folosit

Nu este mare inginerie sa folosesti o suzeta pentru fructe. Aceasta implica cateva accesorii simplu de imbinat. Pune pulpa de fruct in tetina din silicon, inchide capacul si suzeta de fructe este gata sa fie utillizata! Datorita manerului din dotare bebelusul va agrea ideea foarte bine si va adora ideea de a servi dupa bunul plac mancarea.

#2 Gustarea de fructe servita in siguranta

Una din marile temeri ale parintilor se refera la faptul ca ceea ce consuma bebelusul sa nu fie un risc de inec cu mancare. In ceea ce priveste acest tip de produs sucul de la fructele sau legumele pe care le plasati in suzeta sau bucatile mici din acestea nu trec de gaurile tetinei.

#3 Accesibila si interesanta

Suzeta de fructe este un accesoriu pe care il vei considera practic, la indemana si nici nu costa foarte mult. Daca te gandesti ca fructele si legumele sunt unele dintre cele mai importante alimente pe care un bebelus trebuie sa le consume, este clar ca merita investitia.

Pentru preferintele voastre diverse am pregatit variante fel de fel. Suzetele de fructe vin in set de doua, sunt colorate si pot avea capacul cu forma dragalasa, de iepuras. O alta varianta este cea a suzetei unice, insa cu tetina ce se schimba si vine in set cu 3 astfel de capete. Acestea vor fi alese in functie de varsta celui mic, dupa cum urmeaza:

  • Prima marime si anume S este potrivita pentru primul prag al diversificarii. Puteti pune in aceasta piureuri diverse.
  • A doua marime este pentru cei de pana la un an, tetina este vizibil mai mare si in aceasta puteti pune bucati de fruct sau legume.
  • Ultima este marimea cea mai mare, tetina potrivita pentru bebelusi de un an +.

Prevazuta cu un capac de protectie, o astfel de suzeta tine cont de rigoarea igienei. La fel ca si alte produse pe care le avem in stoc aceste suzete pentru gustari pot fi spalate riguros, nu contin compusi chimici, ftalati, BPA, plumb, latex sau alte substante nocive.

Va asteptam in pagina noastra sa comandati!