Suzetele - acele lucruri iubite de bebelusi si totodata cele care vin ca o salvare pentru parinti, daca nu chiar o mana de ajutor. Pentru ca bebelusul sa accepte suzeta trebuie, totusi, sa fie aleasa in functie de unele caracteristici esentiale, dar noi facem aceasta alegere mai simpla pentru voi si va punem la dispozitie suzetele Bibs. Sunt acele suzete iubite si indragite peste tot in lume, datorita calitatii materialelor si a formei special create pe care o au.

Iata ca aducem in atentia voastra astfel si seturi cu suzete si clipuri pentru acestea care pe cat sunt de adorabile, pe atat sunt de practice si necesare. Descopera, deci, aceste produse care nu vrei sa lipseasca din viata bebelusului tau, pentru ca pot fi cele care ii linistesc scancetele in toiul noptii si nu numai.

Setul potrivit pentru fiecare copil

Una dintre cele mai mari probleme la o suzeta este poate faptul ca se poate pierde foarte repede. Astfel, ia contact cu solul si bacteriile nu iarta pe nimeni. Cei mici au imunitatea scazuta si niciun parinte nu vrea sa isi puna copilul in pericol. Iata ca aceasta problema este rezolvata acum de aceste seturi perfecte.

Pe site-ul nostru littleprints.ro puteti gasi seturi care contin una sau doua suzete Bibs, alaturi de un clip pentru acestea. Clipul ajuta la mentinerea suzetei alaturi de bebelus, chiar daca acesta se foieste sau vrea sa o arunce. Clipul este prins de hainuta sa si de suzeta, astfel incat o are mereu la indemana.

Lantisoarele sunt realizate conform standardelor europene si sunt create special pentru cei mici, din materiale non-toxice. Sunt disponibile in mai multe variatii de culori, astfel incat il puteti alege pe cel potrivit pentru bebelusul vostru.

Seturi dragalase care sa se asorteze cu zambetul copilului

Copilaria este o perioada plina de voie buna, veselie si unde grijile nu exista. Totul din jurul copilului ar trebui sa fie colorat si vesel, asa cum sunt si aceste seturi, in diverse nuante, care mai de care mai impresionante. Alaturi de rochitele colorate de printesa ale fetitelor sunt potrivite seturile de suzete in nuante precum Cotton Candy, Ginger, Blush, Rust si multe altele.

Baietii se pot bucura de seturi precum cele Sage, Cloud, Marble, Baby Blue, Granite si multe altele pe care va invitam sa le descoperiti in cadrul site-ului nostru.

Orice suzeta trebuie sterilizata

Nu multi parinti stiu, dar cand vine vorba despre suzete este necesar ca acestea sa fie schimbate regulat, precum si sterilizate inainte de a fi oferite copilului. Chiar si atunci cand suzeta ia contact cu diverse suprafete poate fi sterilizata pentru ca nu este un proces complicat.

Trebuie doar sa o introduceti pentru 1-2 minute intr-un bol cu apa clocotita sau chiar intr-un sterilizator daca dispuneti de unul. Trebuie stearsa mai apoi suzeta si oferita copilului. De asemenea, trebuie inlocuita intre saptamana a 4-a si a 6-a de utilizare. Forma tetinei se schimba, motiv pentru care devine incomoda pentru copil.

Va asteptam in cadrul site-ului nostru pentru a descoperi toate produsele disponibile, toate suzetele alaturi de lantisoarele de prindere de care va veti indragosti.