Viata in 3 este pesemne mult mai frumoasa, dar si cu mai multe provocari. Grija mamicii este ca intotdeauna cel mic sa fie in permanenta in siguranta, sa traiasca intr-un mediu cat mai sanatos si sa nu ii lipseasca niciodata nimic. Viata in 3 inseamna desigur si mai multa responsabilitate si organizare.

Sunt lucruri indispensabile ce nu trebuie sa lipseasca niciodata din rutina mamicii. Spre exemplu, geanta de maternitate cunoscuta si sub numele de geanta bebelusului este cea care te ajuta sa te organizezi si sa nu iti lipseasca ceva atunci cand iesi la plimbare cu cel mic.

Asadar, ce nu ar trebui sa lipseasca niciodata din geanta de maternitate si care sunt produsele indispensabile fara de care nu poti iesi din casa? Vei descoperi in randurile ce urmeaza cateva obiecte care sa te ajute pe tot parcursul plimbarii.

Recipientul pentru lapte praf si gustari, dar si altele

Un recipient pentru lapte praf si gustari ar trebui sa iti fie intotdeauna la indemana. Bebelusul mananca la fiecare 3 ore atunci cand este mic, iar cu cat creste, mesele se raresc. Insa atunci cand ii este foame, nimic nu il calmeaza. Acesta poate fi purtat cu usurinta in geanta de maternitate si intotdeauna iti va veni in ajutor.

Daca plecati intr-o plimbare mai lunga nu uitati de asemenea si de bavete, dar si de hainele de schimb. (boneta, body, ciorapei, pulover, pantalonasi). Astfel ca cel mic va fi in permanenta curat. Suzetetele sunt indispensabile chiar din primele zile in care cel mic vine pe lume. Asadar, acestea nu trebuie sa lipseasca nici din geanta de maternitate.

Vei gasi in cadrul magazinului nostru si protectiile suport din silicon pentru suzete. Acestea se pot agata cu usurinta de geanta sau de carut, iar suzeta va fi pastrata in permanenta curata.

Jucaria de dentitie, paturica muselina, la fel de indispensabile

Si pentru ca plimbarea sa fie una cat mai frumoasa si mai linistita, nu uita si de jucaria de dentitie a celui mic. Daca este in perioada in care ii cresc dintii, cel mic are o stare de disconfort, are gingiile inflamate si pot aparea durerile, fapt pentru care va incepe sa planga. Jucaria de dentitie are rolul de a ameliora durerile si a calma gingiile inflamate, iar cel mic se va linisti. Astfel ca plimbarea poate continua.

Desigur aici nu mai amintim de scutece si servetelele umede care sunt indispensabile. Aici se mai adauga si paturica muselina ce este multifunctionala. Aceasta poate fi folosita in timpul schimbarii scutecelor, pentru ca cel mic sa fie infasat sau chiar in timpul alaptarii. Le vei gasi in cadrul magazinului nostru intr-o gama foarte mare, realizate din bumbac sau bambus, materiale fine si prietenoase cu pielea bebelusilor.

Nu plecati la drum fara aceste articole ce va vor fi extrem de utile pe tot parcursul calatoriei. In magazinul nostru Little Prints veti gasi toate produsele de care aveti nevoie, inclusiv geanta de maternitate. Faceti din aceasta perioada una cat mai frumoasa si plina de amintiri placute!