jucarie dentitie little prints

Perioada finalului de an este o goana dupa cadouri. Sunt atat de multe ocazii cu care parintii aleg pentru cei mici diverse cadouri. Pentru ai lor, pentru cei dragi, motive sunt pentru a face acest gest, acum sa vedem si ce anume puteti cumpara pentru a iesi din tiparele clasice.

Pentru bebelusi, e simplu - jucarii de dentitie!

Ce sa oferi cadou unui bebelus? Curiozitatea sa nativa va face sa prinda in manile sale usor neindemanatice aproape orice lucru. Din grija fireasca pe care o are orice parinte, nu orice este si ceva bun. Asadar, din grija a ceea ce tine in mana si inevitabil va ajunge in gura sa, veti prefera drept cadou pentru un bebelus acele jucarii de dentitie in forme si culori diverse.

Ati ajuns unde trebuie! Jucariile de dentitie disponibile in magazinul nostru online sunt de forme diverse. Sunt realizate din silicon netoxic pentru copii si fara compusi diversi. Sunt sigure pentru a fi efectiv rontaite de cei mici.

Poate fi aleasa acea jucarie de dentitie ce vine in spate si cu o poveste. Cei mici au etape de cunoastere. Daca sunteti la capitolul descoperim animale, culori sau astrele, cu siguranta in stocul  nostru veti gasi variante de jucarii potrivite contextual.

Jucarii textile

Sigure de utilizat de catre cei mici sunt si jucariile textile. Acestea sunt selectii de materiale sigure, precum lana sau bumbacul. Pot rezista foarte bine compartamentului bebelusilor, in sensul in care au o rezistenta sporita, asigurata de materialele din care sunt realizate. Asadar, nu crapa, nu se sparg si pot avea diverse forme si culori. Preferati ceva potrivit, in functie de varsta, insa nu uitati ca astfel de jucarii sunt safe inca din prima luna de viata.

Din gama aceasta veti gasi de asemenea si jucarii muzicale. Sunetul linistitor poate face serile mai placute sau chiar poate deveni un ritual al somnului. Studiile arata ca muzica are un efect de calmare asupra celor mici, iar in primele luni din viata chiar au nevoie de acest confort. Dupa ce ati depasit etapa cu sunetele albe, jucariile muzicale vor deveni un substitut perfect.

Cartea sub o alta forma

Lectura inseamna multiple avantaje pentru dezvoltarea bebelusilor si nu numai. Doar ca la aceasta etapa inca au de invatat abilitati de baza. Ei bine, producatorii de jucarii pentru bebelusi si copii nu duc lipsa de idei, astfel ca acum putem vorbi despre carti de bebe. Sunt realizate din materiale textile si sunetele ce se aud stimuleaza atentia celor mici. Sunt numite carti de dezvoltare si se pare ca reprezinta prima varianta de carte pe care cei mici o cunosc.

Pe masura ce trece timpul si bebelusii devin copii tot mai mari, schimbati foaia. Sau cartea. Pentru sesiunile de joaca puteti opta si pentru cartea de bucate pentru copii. Este o completare excelenta in arsenalul de jucarii si va asteapta in e-shop-ul nostru.

Asadar, cand veti da start unei sesiuni de cumparaturi, nu uitati de optiunile de la Little Prints.