Inca de la primele ecografii cu micutul, viitoarele mamici iau cu asalt magazinele in cautarea produselor potrivite pentru noul membru al familiei. Exista optiuni multe pentru cele care isi doresc sa-si echipeze geanta de maternitate din timp si sa cumpere fel si fel de produse pentru cel mic. Ca de fiecare data, aceste produse se gasesc in gama magazinului Little Prints, magazinul preferat al mamicilor si al copiilor.

Sa spunem ca sunteti in cautare de un cosulet bebelus sau mai modern spus un babynest, pentru ca cel mic sa poata dormi confortabil in primele luni dupa ce face cunostinta cu lumea. Acest articol ofera siguranta si caldura bebelusului, aceeasi caldura simtita de acesta atunci cand era in pantecul mamei. Este de preferat un astfel de produs pentru a recrea senzatia de familiaritate de care are nevoie acesta in primele zile sau luni din viata.

De ce este folositor un babynest?

Acesta poate aduce cu sine multe beneficii pentru cel mic, printre care, limitarea spatiului celui mic, oferind astfel mai multa siguranta in timpul somnului, partile moi de pe laterale il protejeaza pe cel mic, oferind mai multa siguranta. De precizat ca acesta poate sevi ca un patut portabil, poate fi luat in vacante, in masina; poate fi pus pe canapea unde sta mama etc.

Atunci cand cel mic doarme alaturi de parintii lui, cosuletul este perfect pentru comoditatea celui mic. Poate proteja bebelusul de unele accidente neprevazute pe timpul somnului. Copilul doarme in siguranta in timp ce intreaga familie se bucura de prezenta acestuia si de sentimentul de apropiere care este atat de important in perioada de crestere a bebelusului. Acesta indeplineste cu usurinta si rolul de salteluta pentru schimbat scutecele sau o mini salteluta pentru joaca sau exercitii fizice, acestea fiind importante in perioada de dezvoltare.

Salteaua are o grosime de 3 cm si vine intr-o culoare calda, o culoare ce se va mula perfect cu restul produselor cumparate pentru cel mic. Husa acesteia se poate curata separat, deoarece poate fi data jos cu usurinta. Babynest-ul are o umplutura de polistier, antialergic, antibacterial, antifungic.

Little Prints va pune la dispozitie produse de calitate pentru ca celui mic sa nu-i lipseasca nimic

Pentru cel mic va doriti tot ce e mai bun, asadar optati pentru un astfel de accesoriu pentru a-i reda puiului acea senzatie de familiaritate si caldura resimitita in cele 9 luni. Noi, in cadrul Little Prints va stam la dispozitie de fiecare data cu produse de calitate si cu garantia ca acestea sunt 100% sigure pentru cel mic. Va asteptam sa ne cititi in continuare si sa ne urmariti pentru mai multe aticole, sfaturi si recomandari de produse.

Totodata va spunem ca saptamanal adaugam produse noi in sectiunea Nouati, explorati toata categoria si comandati produsele preferate. Nu ezitati! Daca dumneavoastra ca adult sunteti incantat, cel mic cu siguranta va resimti confortul si utilitatea acestor produse realizate special pentru el.

Pagina noastra oficiala littleprints.ro poate fi accesata pentru mai multe produse si informatii suplimentare. Va asteptam cu mare drag!