babynest

Patutul este acel loc unde bebelusul va petrece cea mai mare parte din timp, cel putin in primele sale luni de viata. Chiar daca pe parcursul lunilor va descoperi mersul de-a busilea si va incerca din ce in ce mai mult sa “evadeze” din el, patutul ramane piesa importanta pana la varsta de 3 ani, atunci cand parintii ii vor cumpara un pat single.

Pana atunci insa, cel mic are nevoie de protectie in permanenta, mai ales in timpul somnului. Bebelusul are nevoie sa doarma separat de parinti, iar un loc perfect in acest sens, popular si recomandat chiar de specialisti este babynestul.

Iata de ce

Unul dintre motivele pentru care specialistii recomanda babynestul este pentru ca bebelusii sa doarma cat mai mult pe spate. Un astfel de produs ii ofera protectie si siguranta pentru ca cel mici nu va putea sa se intoarca pe burtica si astfel nu va avea colici atat de intensi.

In plus, babynestul are marginile moi astfel incat cel mic sa nu se loveasca. Mai mult decat ata este foarte confortabil si ofera sentimentul de siguranta, bebelusul simtindu-se ca in burtica mamei.

Se mai recomanda ca babynestul sa fie protejat de o paturica din bumbac sau bambus moale si catifelata. Acest lucru ii va oferi celui mic protectie pe toata durata somnului.

Babynestul este din ce in ce mai popular in randul mamicilor si pentru faptul ca este foarte practic. Poate fi mutat oriunde, chiar luat in concedii, fiind destul de usor de mutat dintr-o parte in alta.

Asadar, cu un astfel de produs, iti va fi mult mai usor sa ai grija de bebelusul tau, atat pe timpul noptii cat si pe timpul zilei.

Siguranta lui este extrem de importanta, cel putin in primele luni din viata, iar mamicile trebuie sa le ofere tot confortul necesar.  

Un alt lucru foarte important de care se tine cont este si calitatea materialelor din care sunt realizate. Opteaza pentru acele babynesturi din bumbac, fiind unele dintre cele mai utilizate si apreciate materiale. Nu creeaza eruptii cutanate, deci este un material hipoalergenic, pielea celui mic va respira in permanenta, iar textura lui este foarte fina si catifelata deci ofera confort la contactul cu pielea. Desigur, bumbacul este utilizat si pentru realizarea articolelor vestimentare, a accesoriilor, lenjeriilor de pat si asa mai departe.  

Pregateste patul bebelusului

Somnul lui trebuie sa fie cat mai dulce si mai confortabil. Tocmai de aceea sunt recomandate babynesturile pentru ca indeplinesc toate criteriile necesare unui somn cu adevarat odihnitor.

Odata ce l-ai ales pe cel potrivit nu mai ai nevoie decat de o paturica la fel confortabila, nelipsita suzeta si multa protectie si dragoste din partea parintilor.

Acestea sunt lucrurile importante de care cel mic are nevoie in permanenta.

Gasiti in cadrul magazinului Little Prints o gama larga de produse de calitate de unde poti alege tot ce ai nevoie pentru un somn neintrerupt. Museline, babynesturi, suzete, cearsafuri Mushie, jucarii si multe altele. Opteaza pentru calitate, iar bebelusul tau se va simti confortabil si fericit.