A inceput sezonul rece, cand picioarele grabite ale micutului tau sunt mereu imbracate cu sosete. Incepe sa se resimta frigul la picioare si deci sosetele devin acele accesorii indispensabile, chiar si prin casa.  

Sosete colorate pentru micile printese

Desigur ca mamele de fetite sunt preocupate in egala masura de faptul ca cea mica are nevoie de confort termic. Insa sa nu uitam de eleganta acesteia. Asadar sosetele lungi, innobilate cu fundite din catifea sunt un deliciu.

Sosetele lungi fac parte din colectia de toamna-iarna si pot fi purtate peste dresuri clasice ale fetitelor. Sunt realizate din materiale fine, elastice, ceea ce sporeste confortul la purtare. In plus, au bata lata, elastica si nu lasa urme pe piele. Altfel spus, sunt acei ciorapi ce nu strang pielea, nu se ruleaza pe picior, ci stau ficsi.

Marimi disponibile sunt pentru fetitele de la 3 luni si pana la 2 ani sii o varianta pentru printesele de 2 pana la 4 ani.

Cand si cum le asortati

Sosetele pana la genunchi pot fi purtate cu pantaloni scurti - fie din jeans sau material textil, catifea, stofa poate. Pot fi de asemenea o completare perfecta pentru momentele in care va imbracati fetita in fustite sau sarafane. Cu alte cuvinte, sunt potrivite intr-un mixt vestimentar ce  lasa la vedere lungimea piciorului, tocmai pentru ca funditele sa iasa in evidenta. Aceste detalii sunt nota de eleganta din intreaga tinuta!

Sosetele lungi, moda pentru baieti

Nici baietii nu sunt uitati. In colectia de toamna-iarna veti regasi si sosetele lungi, colorate insa, potrivite pentru baieti. In varianta pentru ei sosetele lungi sunt simple, nu au fundite, insa sunt stilul tricot fin si vin intr-o varietate de culori de asemenea.

Acestea sunt ideale pentru combinatii nostalgice, perfecti pentru seturile acelea cu pantaloni scurti si top casual, a la Prince George of Cambridge spre exemplu.

Sosete scurte, antiderapante

sosete

Nu in cele din urma, va amintim despre sosetele colorate, scurte si antiderapante. De data aceasta vorbim despre sosete potrivite atat pentru moda fetelor, cat si a baietilor. Sunt produse ideale inca din etapa in care cei mici exploreaza mediul inconjurator mergand de-a busilea. Suprafetele unde se joaca si unde isi plimba nestingheriti piciorusele nazdravane ii pot face sa alunece destul de tare. O masura in plus va fi sa folositi aceste sosete antiderapante, ce le ofera aderenta mai buna.

Marimile disponibile sunt de 0-12 luni si 12-24 de luni. Iar de paleta cromatica atractiva nu ducem lipsa. Sosetele sunt comode, nu au bata lata sau care sa stranga pielea, au la tiv un model ondulat dragalas din cale-afara. Sunt comode si pentru ca au in continut mare parte bumbac - 90%.

Nuantele neutre vor fi potrivite pentru baieti. Fetele sunt insa rasfatate de ceva mai multe variante cromatice si cu print. Alte variante de sosete antiderapante pentru fete sunt cele cu tiv dantelat.

Sosetele alese sunt cele care asigura confort termic bebelusilor. Nu subestimati aceste detalii. In sezonul rece spuneti un mare da sosetelor colorate si total departe de banalele optiuni. Va asteptam in pagina noastra - www.littleprints.ro - cu stoc generos de produse.