Incepand cu perioada diversificarii cand incepe sa manance mancare solida, bebelusul tau incepe si sa consume apa. In cantitati mici, pentru ca principala sa sursa de hidratare ramane desigur laptele matern. Insa pe masura ce creste, alimentatia sa este tot mai diversa, cantitatea de apa este una tot mai mare. Ai nevoie de recipient pentru apa, iar in randurile ce urmeaza prezentam varianta sticlei din plastic.

Temutul plastic a impartit pentru multa vreme publicul in doua tabere. Pentru ca sunt multi cei care se tem de compusi chimici, de ftalati si de reactiile ce se pot crea cand plasticul este supus unor temperaturi inalte. In aceste conditii, unii se intreaba cu teama cat de sigura este sticla din plastic pentru apa bebelusului.

Sticla usoara, usor de manuit de asemenea

Marele avantaj al unei sticle din plastic este faptul ca nu cantareste prea mult. Asta o face usor de folosit. Mai cu seama daca dispune si de manere, va fi cu atat mai usor de folosit de catre cei mici - care acum isi permit independenta de a folosi singuri sticla de apa.

Va propunem, din ratiuni practice, sticla de apa cu manere Konges Slojd - Bow Kitty. Are manere laterale, un pai gros cu care cei mici se pot acomoda destul de usor. In plus, din punct de vedere al designului vorbim despre tonuri de maro si de un print dragalas si minimalist, cu pisici. In principiu poate fi recipient de apa perfect pentru orice bebelus sau copil, fie baiat sau fata.

Cat despre cantitatea de lichid pe care o poate contine, are capacitate de 330 de ml. Poate fi la fel de bine folosita si pentru lapte, daca sunteti in etapa de trecere de la biberon.

Materiale sigure, calitate garantata

Unul din aspectele prin care ne-am diferentiat mereu este calitatea premium a tuturor produselor din stocul nostru. Plus ca suntem mereu alerti si ne completam stocurile cu produse de interes - vezi sectiunea noutati pentru a te convinge.

Sa revenim la sticla din plastic, stim ca acest termen este unul de speriat in prima faza, insa va asiguram ca la Little Prints lucrurile sunt diferite. Asadar, in cazul produselor noastre nu sunt urme de ftalati, BPA. Specific vorbind despre sticla de apa de la Konges Slojd putem spune ca materialele sunt de asemenea prietenoase. Contine silicon polipropilenic Tritan. Sticla are un finisaj placut, paiul este usor flexibil si usor de folosit.

Nu se sparge, se curata usor, ba chiar mai mult decat atat, nu raman urme de grasime pe suprafata sa. Ce ai putea cere mai mult?

O alternativa la sticla de apa din plastic sunt recipientele de tip termos, pe care de asemenea le veti gasi in pagina noastra www.littleprints.ro. Acestea au invelis in interior care mentin lichidele la temperatura pe care o au, pentru mai multa vreme. Sunt insa mai grele, pe acestea le recomandam mai ales pentru plimbari, in rucsac sau ghiozdan cand sunteti in deplasari alaturi de cel mic.