frigg rope latex

Cand vine vorba despre ingrijirea bebelusilor, parintii incearca sa ia cele mai bune decizii pentru copiii lor, inclusiv alegerea suzetei. Suzetele sunt un obiect de confort care poate ajuta bebelusii sa se linisteasca, sa doarma si sa se simta in siguranta.

Suzeta Frigg Rope Latex este populara, iubita de multi parinti si copii. Dar cat de utila este aceasta suzeta si cat de mult timp ar trebui sa fie folosita? In acest articol vom dezabate acest subiect si venim in ajutorul dumneavoastra pentru a va informa asupra acestui fapt.

Se stie despre compania daneza Frigg care produce suzete de calitate pentru bebelusi. Suzetele Frigg Rope Latex sunt fabricate din latex natural si sunt disponibile intr-o varietate de culori. Dupa cum bine stiti aceste suzete au un design minimalist si modern, ceea ce le face atractive pentru parinti. In plus, materialele folosite sunt de inalta calitate si nu contin BPA, PVC sau ftalati, ceea ce le face sigure pentru bebelusi.

Pana cand este utila suzeta in cazul unui bebelus?

Suzetele sunt utile pentru bebelusi, deoarece le ofera o modalitate de a se calma, facandu-i sa se simta siguri, in confort. Cand bebelusii sug, creierul lor elibereaza hormoni care ii ajuta sa se relaxeze si sa se simta in siguranta. Prin urmare, suzetele pot fi deosebit de utile in timpul episoadelor de plans sau de furie, pentru a ajuta copilul sa se linisteasca.

Cu toate acestea, in ciuda avantajelor suzetei, aceasta nu ar trebui sa fie folosita prea mult timp. Utilizarea prelungita a suzetei poate duce la probleme dentare - daca vorbim de copii de 3, 4 ani. De aceea, majoritatea medicilor recomanda eliminarea suzetei inainte de aceasta varsta. Tineti cont in alegerea suzetei oferite unui bebelus sau copil, care este perioada maxima de folosire, precum si de intretinere si de la ce varsta este indicata. Producatorul specifica clar astfel de detalii. De altfel, suzetele au fost blamate ca fiind nepotrivite pentru ca in multe din cazuri nu se tinea cont de marimea titinei si de varsta celui mic. Anumite probleme legate de dezvoltarea cavitatii orale aveau legatura cu asta. Din fericire, acum nu mai discutam de aceste situatii, suzetele Frigg (si Bibs) sunt sigure de la 0 luni si vine pe marimi specifice - pentru 3, 6, 12, 18 luni.

Este recomandat sa-i administrati celui mic suzeta cu moderatie, intocmai pentru a evita astfel de probleme. Stim ca acest obiect va este la indemana atunci cand cel mic incepe sa planga si doriti sa-l calmati cu orice pret.

Suzeta Frigg Rope Latex disponibila in doua marimi

Ca de fiecare data magazinul nostru va recomanda doar produse de calitate pentru cel mic, asadar va spune ca aceasta suzeta apartinand gamei recunocute Frigg se afla deja in gama noastra. La un pret accesibil, aceasta vine intr-un design minimalist, gata de a fi folosita de cel mic. Este recomandat sa schimbati suzeta la un interval de timp din motive ce tin de igiena.

Suzeta Frigg Rope Latex este conceputa pentru bebelusi pentru a oferi un confort si o siguranta sporita. Scutul curbat spre exterior ajuta la protejarea pielii delicate din jurul gurii, impiedicand contactul cu tetina si prevenind iritatii sau alte probleme cutanate. De asemenea, acest design al suzetei ajuta si la reducerea presiunii asupra maxilarului si a dintilor in crestere, ceea ce poate fi important in mentinerea sanatatii orale a bebelusului.

Va asteptam si in cadrul site-ului oficial littleprints.ro pentru a descoperi ofertele noastre si cele mai recente produse adaugate colectiei noastre. Selectati produsul, cititi detaliile, si plasati comanda. Totodata va asteptam sa ne cititi cu mult interes, pregatim si scriem cu mare placere articolele de pe Blog. Recomandari de produse, sfaturi utile  si sugestii privind cresterea si dezvoltarea bebelusilor, toate acestea le gasiti intr-un singur loc.