Grija pentru copil este primordiala pentru parinti. Inca din prima clipa, in care isi vad puiul, acestia isi vor canaliza toata atentia catre el. Acestia vor ajunge sa traiasca prin prisma propriului copil. El va deveni slabiciuna si puterea lor, in aceeasi masura. Zambetul celui mic va deveni motivul fericirii pentru ei si remediul de care au nevoie in zilele dificile, iar lacrimile sale se vor transforma in cauza suferintei lor.

 

Perioada diversificarii - o adevarata provocare atat pentru parinti, cat si pentru copii

 

Pe cat este de special noul rol pe care il imbratiseaza - cel de parinte, pe atat este de solicitant. Fiecare etapa din viata bebelusului vine cu noi responsabilitati. Una dintre cele mai mari provocari din viata oricarui parinte este reprezentata de momentul in care cel mic incepe diversificarea. Pana la varsta de sase luni, laptele matern / praf ii va oferi copilului nutrientii de care are nevoie pentru a se dezvolta. Dupa aceasta varsta, laptele nu va mai fi suficient si vor trebui introduse treptat alimentele solide in alimentatia sa.

 

De cele mai multe ori, parintii se pot confrunta cu probleme in perioada diversificarii fiindca produsele noi vor fi acceptate cu greu sau vor fi incercate cu reticenta de cei mici. De aceea, este extrem de important felul in care ii sunt prezentate si servitele alimentele. Una dintre metodele prin care cel mic poate sa faca cunostinta cu acestea, este suzeta. Pe site-ul nostru, littleprints.ro, poti gasi suzete pentru fructe - o metoda prietenoasa prin care cel mic va testa noi arome.

 

Suzetele pentru fructe - un ajutor de nadejde pentru parinti

 

Pentru a veni in ajutorul parintilor in aceasta perioada, am introdus in categoria de noutati, seturile compuse din 2 suzete pentru fructe Konges. Prin intermediul acestora, experientele culinare ale celor mic nu vor mai fi atat de chinuitoare si obositoare, ci din contra, vor fi placute. Unul dintre obiectele de care nu se poate desparti bebelusul inca din primele luni de viata este suzeta. Astfel, acesta este obisnuit cu forma si textura sa si nu va putea refuza suzeta pentru fructe.

 

Aceste suzete va permit sa introduceti bucati de fructe mici, curatate, in interiorul tetinei. Aceasta este special perforata pentru a ajunge in gurita bebelusului sucul fructelor si chiar bucati maruntite datorita presiuni provocate de muscatura micutului. Prin aceasta metoda, copilul va testa noi arome intr-o forma cunoscuta de el si va invata sa inghita alimente solida, fiind evitat pericolul sufocarii sau inecarii.

 

Suzetele pentru fructe pe care ti le punem la dispozitie pe site sunt extrem de practice si sigure. Acestea sunt dotate cu maner pentru a putea fi prinse cu usurinta de bebelus si au un design atragator, sub forma de iepure sau pisica. Tetina este realizata din silicon alimentar, material care nu il pune in pericol pe cel mic. De asemenea, suzetele includ si capace pentru a pastra curata tetina. Acestea pot fi curatate cu usurinta la masina de spalat vase sau de mana. Piesele pot fi demontate simplu, pentru a fi spalate.

 

Alte produse pe care ti le punem la dispozitie pe site

 

Alaturi de aceste suzete pentru fructe, pe pagina noastra, littleprints.ro gasesti si alte produse de care micutul tau va avea nevoie in aceasta perioada si nu numai. Printre acestea se enumera: boluri, farfurii divizate, bavete, cani sau tacamuri speciale pentru bebelusi. Toate articolele sunt alese cu multa grija pentru a-i oferi puiului tau siguranta si experiente culinare placute, dar si pentru a-ti simplifica tie treaba.