Primavara inseamna culoare si natura care se trezeste din nou la viata. Este acel anotimp care face trecerea spre zilele calduroase de vara. Astfel ca din peisaj nu trebuie sa lipseasca acele accesorii dragalase, de culori cat mai calde si placute nici cand vorbim despre produsele pentru bebelusi.

 

Daca urmeaza sa mergeti in vizita la o proaspata mamica si vreti sa duceti un cadou bebelusului, atunci la noi - littleprints.ro - veti gasi produsele care pot compune un gift set ideal. Alegeti produsele in ton cu preferintele mamei si cu genul copilului si cu siguranta veti oferi un cadou indragit, apreciat si cu aiguranta util.

 

Afla din acest articol:

 

  • Ce produse sa alegi pentru a crea un gift set
  • De ce este util fiecare produs pe care il alegi

 

Descopera ce produse sa alegi pentru mama si bebelus

 

Daca mergi in rodin perioada aceasta, produsele in ton cu primavara care sunt si ideale pentru oferit in dar si pe care le poti gasi la noi pe site sunt:

 

Muselina

 

O muselina este necesara pentru fiecare bebelus. Gasesti la noi variante de museline din bumbac care sunt perfecte pentru pielea fina a bebelusului. Daca vrei sa mergi la o fetita atunci varianta Rose este ideala. Aceasta poate fi folosita ca si protectie pentru schimbat scutecul pentru a nu lasa bebelusul pe o alta suprafata. De asemenea este ideala si pentru acoperit caruciorul in cazul in care soarele este prea puternic sau daca bate vantul si de asemenea pentru momentele cand mamica alapteaza.

 

Banderola

 

Avem pe site o gama variata de accesorii pentru cap dintre care poti alege. Pentru o micuta printesa alege sa adaugi la gift setul pe care il pregatesti si o banderola. Poti alege banderola Waves care este intr-o nuanta imaculata de alb. Acest accesoriu este preferat de mamici pentru ca este potrivit atat pentru nou-nascuti, cat si pentru copii de pana la 3 ani.

 

O astfel de banderola poate fi completarea ideala pentru orice tinuta dragalasa. Asta pentru ca pune in evidenta chipul fetitei care o poarta.

 

Setul Frigg cu suzete si clip

 

In multe cazuri suzeta nu lipseste din viata bebelusilor. Poti alege din gama noastra un set Frigg cu suzete si clip daca stii ca parintii au dat suzeta celui mic. Suzetele Frigg si cele Bibs din gama noastra sunt de o calitate ireprosabila, cu un design cat mai facil pentru bebelusi. Astfel ca poti alege orice varianta consideri pentru ca va fi cu siguranta utila.

 

In plus aceste seturi contin si clip pentru suzete care sunt foarte utile pentru ca parintii au siguranta ca cel mic nu mai pierde suzeta.

 

Baveta

 

Pentru a completa tot acest gift set cu ceva la fel de util dar dragalas in acelasi timp si in ton cu primavara, atunci o baveta este alegerea perfecta. Descopera bavetele reversibile cu imprimeu floral. Acestea sunt perfecte de oferit in special acum, daca vrei sa oferi un cadou primavara. Sunt foarte dragute si chiar utile.

 

Asta pentru ca mamicile vor sa isi imbrace fetitele cat mai chic si orice detaliu conteaza, chiar si aspectul bavetei.

 

Te asteptam in cadrul site-ului nostru pentru a descoperi toate produsele cu ajutorul carora poti crea acel gift set perfect pentru mamici si bebelusi primavara aceasta.